facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Allstar

Allstar
Address: Torget 2 , Skellefteå 931 31, AC, SE
Phone: +46 910 134 44
City: Skellefteå
Zip Code: 931 31related searches: Allstar fechten, Allstar CSGO, Allstar login, Allstar definition, Allstar card, Allstar fuel, Allstar Roblox, Allstar app
Reviews
Ja var ska man börja. Hade inte så höga förväntningar trots nya ägare men hade ändå hört att maten blivit bättre. Förutom den långa väntan på att få maten var den kall, smaklös och flera tillbehör saknades. När vi tillslut fick en chipotledipp som min vegetariska vän beställt fick hon en inte så trevlig upplevelse då hon upptäckte att det inte var chipotledressing utan skagenröra! Som vegetarian är det inte så trevligt att få i sig skaldjur ofrivilligt, tack och lov var hon inte allergisk. Inte en ursäkt fick vi heller utan ägaren muttrade otrevligt och blev märkbart otrevlig mot servitriserna som att det var deras fel vilket det verkligen inte var.
Ny Ägare! Bästa After Work maten jag ätit. Plockade bort min "söliga tallrik" och sa att jag fick hämta en ny, om jag ville äta mera. Vilket jag tackade för. Åt i timmar och sen kaffe och efterrätt. Mums!
Är ett rätt sunkigt, maten är inte speciellt bra. Detta ställe behöver bättre ledning, man bör i alla fall hålla hög kvalité på maten om man vill att folk ska komma dit. Konkurensen i Skellefteå är hård vi har många matställen inom stadskärnan som håller otroligt hög kvalité. Så Allstar Skellefteå ni måste steppa upp ungefär 10-15 gånger mer om ni ska ha någon chans att överleva. Ni har kanonläge mitt på torget men ni har tyvärr inget att locka med.
ALLA gånger jag har besökt Allstar i Skellefteå har det kommit in fel drycker. Dessutom får man vänta 30-40 min bara på drycken. Extremt dålig service! "Ni måste förstå att det tar lång tid sådana här kvällar då det är fullt" och så är det inte ens fullsatt till hälften!
Riktigt god mat! Jag åt en klassisk entrecote och var mycket nöjd. Man får en rätt stor portion så man går inte därifrån utan att vara mätt. Dessutom hade de mycket bra service!
Inte stället du ska gå till för en god matbit direkt... Dåligt stekt pepparstek med halvbrända pommes och världens tråkigaste sallad till. NOLL valuta för pengarna.
Har varit med och städat när de bytte ägare, fy fan vad jävla äckligt kök och toalett... Vet inte om det är så nu men var det förut iallafall
Trevligt ställe att titta på match och ta en öl. Blir det mat så väljer jag nåt annat ställe.
Posetivt : God mat och bra service , mycket mat för pengarna, Negativt : lite för snabba att duka av
Halvtomt och ändå seg service. Inte särskilt gott. Tur sällskapet var fantastiskt som kompensation.
Comment on this business

Directions to Allstar with public transportation


Skellefteå centrum (stadstrafiken) 100 meters
1
2
3
4
8
80
9
Norran 130 meters
1
2
207
210
212
219
22
220
225
226
260
3
8
9
Skellefteå Nygatan 130 meters
1
207
21
219
220
225
226
260
3
Skellefteå Viktoriaplatsen 200 meters
2
9
Skellefteå Balderskolan 290 meters
29

Reviews, get directions and contact details Allstar.

Skellefteå restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Allstar address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Allstar. On this website you can share your comments and experiences about Allstar with other people.

to add Allstar map to your website;Similar places near