facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bryggargatan Bistro

Bryggargatan Bistro
Address: Strandgatan 32 , Skellefteå 931 31, AC, SE
Phone: +46 910 21 16 50
City: Skellefteå
Zip Code: 931 31related searches: SEN Street Kitchen, Pinchos, Paolo's Helsingborg, Pinchos Skellefteå, Elite hotell Skellefteå, Pinchos Göteborg, Texas Longhorn Sweden
Reviews
Fem serveringar av lokal kreativitet. Servisen förtjänar första raderna. Proffsigt och kunnigt med glimten i ögat, precis rätt höga nivå. Snyggt jobbat Så till maten. Givetvis finns det sådant som jag tycker är höjdpunkter bland det som serveras men allt är riktigt gott. De är rena smaker kryddat med uppfinningsrikedom. Jag faller pladask för rödbetan med picklade svarta vinbär och skaldjursrisotton med blommor och aska japp samt den magiska lingondesserten. Vardagsvinspaketet, besöket skedde på en tisdag, har noll med vardag att göra. Allt är fint avstämt till matserveringen. Återigen höjer servisens kunskap upplevelsen av det som serveras! Tack Bryggargatan för en fantastisk kväll. Blir kul att komma tillbaka
Åt 10 rätters och det var väldigt, väldigt, väldigt gott! Rekommenderas starkt! Prova även deras vin-meny som deras fantastiska sommelier valt ut för kvällen.
Var ut och åt en födelsedagsmiddag på Bryggargatan. Jag tog kammusslor till förrätt, piggvar med en risotto till varmrätt och chokladfondant med hallonglass till efterrätt. Det var roligt att testa något nytt och mycket gott!
Maten levde inte upp till förväntningarna. Tog väldigt lång tid att få det vi beställt. Okunnig serveringspersonal vad gäller rekommendation på vin.Mat: 3/5
Fantastiskt mat, trevlig personal, toppen utsikt och musik som binder samman allt till en otrolig upplevelse. Rekommenderar varmt Bryggargatan både till middag och för häng på uteserveringen. Om jag måste hitta ett minus för konstruktiv kritik så är det att jag personligen ogillade känslan av knivarna dom använder, för runda skaft så svåra att skära med.. Med det sagt så var jag verkligen tvungen att fundera länge för att komma på nått! 5 av 5
Tror inte Skellefteborna förstår hur bra den här restaurangen står sig på en nationell nivå... Toppnivå på mat, vin och servering! Dessutom en fantastisk utsikt samt en riktigt bra bar i direkt anslutning!
Riktig bra mat och miljö. Proffsiga och hjälpsamma personal. Skulle verkligen rekommendera!Mat: 5/5
Väldigt bra mat. De hade premiär för sin nya höstmeny. Fanns mycket gott att välja på, skulle ha behövt fler kvällar att utforska. Maten jag valde var toppen och personalen trevlig och service minded.
Mycket bra service och väldigt god mat.
Trevlig personal och precis den klass man förväntar sig på maten för priset. Fina drinkar. Dock väldigt långsam service, efter 20 min tog de beställning och efter 35 min kom fördrinken in.
Comment on this business

Directions to Bryggargatan Bistro with public transportation


Skellefteå centrum (stadstrafiken) 220 meters
1
2
3
4
8
80
9
Skellefteå Nygatan 220 meters
1
207
21
219
220
225
226
260
3
Norran 280 meters
1
2
207
210
212
219
22
220
225
226
260
3
8
9
Skellefteå Balderskolan 310 meters
29

Reviews, get directions and contact details Bryggargatan Bistro.

Skellefteå bars

opening hours, reviews, map, satellite view. Bryggargatan Bistro address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Bryggargatan Bistro. On this website you can share your comments and experiences about Bryggargatan Bistro with other people.

to add Bryggargatan Bistro map to your website;Similar places near
Allstar Allstar 263 meter
Subway Skellefteå Subway Skellefteå 271 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 305 meter
Restaurang Tatung Restaurang Tatung 312 meter
Max Max 403 meter
O'Learys O'Learys 501 meter