facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Almunge MK

Almunge MK

Story

Almunge Motorklubb bildades 1961 och har idag ca 150 medlemmar och vi befinner oss
25 km öster om Uppsala.

Det är främst bilsportgrenarna rally, bilorientering och folkrace som de aktiva tävlar i och som klubben även arrangerar tävlingar inom. Tidigare har även funnits aktiva inom rallycross och go-kart.

De mest meriterade inom rally är Lars "Huggarn" Jansson och Tony "Roten" Jansson och inom bilorientering har bröderna Holmgren gjort framstående resultat med SM-guld som bäst.

Tävlingar genom åren har burit namn som "Tennkannan", "Red Line Oil-trofen " m.m. Den tävling vi nu är mest kända för och själva stolta över är ARC-rallyt som arrangerats som en deltävling i Klassiska rallycupen sedan 2004 med mycket fina Upplandsvägar och med stort deltagande både inhemskt som internationellt. Tävlingen har skapat ett stort intresse hos de aktiva och publik som alla önskar att få komma tillbaka.

Vill du vara med och dra ett strå till stacken för att Vi även fortsättningsvis skall kunna arrangera tävlingar med denna kvalite. Bli då medlem Du också sätt in 250 kr som enskild eller 350kr för familj på vårt Bg 541-2853 . Välkommen till våra klubbmöten, varje måndag i jämna veckor i vår klubblokal vid Gullhagens IP i Almunge

Address: Gullhagens IP, 740 10 Almunge
City: Almunge
Zip Code: 740 10


Similar places near
HV Almunge Bygdegårdsförening HV Almunge Bygdegårdsförening 493 meter Almunge Bygdegårdsförening är en ideell förening som ansvarar för HV-gården.
Grönlund GK Grönlund GK 2 km Spelade en tävling här under juni och tycker banan är väl värt ett besök. Mycket vack...
Comment on this business

to add Almunge MK map to your website;