facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grönlund GK

Grönlund GK

About

Grönlund GK

Story

Grönlund är den trevliga och familjära klubben där alla får vara sig själva.

Address: Almungeberg Grönlund, 740 10 Almunge
Phone: 0174 20670
City: Almunge
Zip Code: 740 10


Similar places near
Grönlund Golfklubb Grönlund Golfklubb 11 meter Första besöket men definitivt inte det sista. Roliga och utmanande hål där det många ...
Almunge MK Almunge MK 2 km Almunge Motorklubb bildades 1961 och har idag ca 150 medlemmar och vi befinner oss 25...
Almunge Gk Almunge Gk 7 km Över lag en fin pay and play bana. Bra greener i torkan. Några hål är rena transports...
Reviews
Spelade en tävling här under juni och tycker banan är väl värt ett besök. Mycket vacker med skog-och parkbana. Dessutom mycket rolig att spela och jag kommer gärna tillbaks en annan dag och spelar.
Vill du ha en bana som är svår och känns som att den är skapade av en gudomlig kraft? Ja då ska du komma hit. Mycket variation och trevliga hål. Sjukt trevlig anläggning. :
Första besöket men definitivt inte det sista. Roliga och utmanande hål där det många gånger fanns flera alternativ beroende på om man vill vara aggressiv eller spela lite mer safe. Finfina greener och bra övningsområde. På rangen slog man från gräset vilket inte är ovanligt i Uppland.
Bra bana. Hög tillgänglighet. Skapligt övningsområde. Prisvärt.
Rigtigt rolig och varierande bana, mycket upp och ner. Bra boende och bra mat.
Fin bana,god mat trevligt boende på banan.
Pang på den. Hur kul som helst.
En dålig banasom hade katastrofala fairways med många dåliga o blinda utslag. Vi höll på att bli nedskjutna från partiet bakom på just ett av dom här blinda/dolda hålen, en par 5a som svänger kraftigt höger. Rundan tog för övrigt 4,45 h att spela!! Kan inte rekommendera någon att spela här.
Mysig golfklubb. Nybyggda stugor som man håller på att fixa till. Kommer att bli skitbra. Banan ganska kuperad men trevliga hål och blir aldrig långtråkig. God mat i restaurangen. Mysigt ställe som kan rekommenderas
Trevlig miljö, en bana i bra skick framför allt i jämförelse med andra banor i regionen och man möter idel trevliga människor. Vi var mycket nöjda med vistelsen. Grönlunds GK är väl värt ett besök.
Comment on this business

to add Grönlund GK map to your website;