facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ANAB AB

ANAB AB

Story

Anab AB är ett importföretag som startades 2007. Vår huvudsysselsättning är bildelar och verkstadsutrustning men vi importerar även många andra typer av produkter. Vi jobbar även en hel del som konsult åt andra företag.
För mer info kolla www.anabint.se eller [email protected]

Address: Vallgatan 62, 71631 Fjugesta, Sweden
Phone: 070 658 08 240
City: Fjugesta
Zip Code: 71631



related searches:
Similar places near
Granngården Granngården 1 km Granngården är bra när man hittar det man letar efter och trevlig personal.
Av jord AB Av jord AB 6 km Om man är intresserad av byggnads vård, naturligt framtagna färger av mineraler då sk...
Reviews
Mycket trevligt företag att handla från. Det enda tråkiga är när dom skickar paket med DB Schenker som är helt värdelösa så be de skicka med ett annat transportföretag. Jag är helnöjd med min cut outventil som jag monterade på min motorcykel.Så nu kan jag köra ljuddämpat eller fritt blås
Har hört mycket gott om Anab och hade stora förhoppningar på saxlyften jag beställde. Dock saknades fyra spårryttare. Det beskyller jag inte importören Anab för. Men det krävdes ett antal bilder och mejl för att få Anab att skicka nya. Sånt förväntar jag mig inte.
Köpte motorvärmare och den fungerade 3 veckor men ändå så gick pumpen. Företaget tar det inte som garanti. Vi har även skickat fotobevis på att monteringen är korrekt men företaget hävdar att det är inte garanti på pumpen. Dock fungerar värmeslingan. Oseriöst företag, allting är kina produkter. Värdelösa!!!
Mycket bra service, alltid trevliga & hjälpsamma. Bra priser på maskiner & verktyg. Rekommenderas
Så sjukt dålig service Kan verkligen inte rekomenderas!!! Beställt grejor, artiklar på restordern kom trots förskottsbetalning tre påpekande mail inte fram som utlovat Ingen verkar bry sig om att följa upp Tumme ner helt enkelt!
Mycket trevligt bemötande, kunnig och intresserad personal. Bra grejer till bra priser, de har inte grejer de balla klistermärken men det de har funkar bra.
Trevlig personal som vanligt. Men webben skulle behöva en liten uppdatering så slapp man ringa varje gång man hittar nått intressant
Underbart ställe så mycket grejer som man vill bara vill köpa. Trevlig och kunnig personal. Helt klart värt en tripp dit.
Alltid får man trevligt bemötande hos ANAB, går nått sönder så löser dom det direkt med reservdelar utan ett minst gnäll. Tänk om alla höll samma goda service mot sina kunder som ANAB gör. Kan varmt rekommendera ANAB.
Här finner man bildelar till bra priser och mycket trevlig personal.
Comment on this business

to add ANAB AB map to your website;