facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Av jord AB

Av jord AB

About

Med färg i påse blandar du enkelt en egen ekologisk, hälsovänlig, klimatsmart, vacker och spännande målarfärg. Läs mer på www.avjord.se. Diskutera gärna färg med oss här!

Story

Med färg i påse blandar du enkelt en egen ekologisk, hälsovänlig, klimatsmart, vacker och spännande målarfärg. Läs mer på www.avjord.se. Diskutera gärna färg med oss här!



"Med naturliga råvaror av högsta kvalitet som svensk linolja, ekologiska ägg, jordpigment samt utvalda giftfria mineralpigment oorganiska pigment kan du göra en vacker och helt tillsatsfri målarfärg. Målarfärgen heter äggoljetempera.Vi har ingredienserna och tillbehören för både nybörjare och gör-det-själv-proffs – allt från färdiga färgmixer – Färg i påse – som du enkelt blandar till en färdig färg, till rena pigment för färgblandning från grunden."
Address: Vekhyttan 3190, 71693 Fjugesta, Sweden
Phone: 0585-24137
City: Fjugesta
Zip Code: 71693


Similar places near
ANAB AB ANAB AB 6 km Mycket trevligt företag att handla från. Det enda tråkiga är när dom skickar paket me...
Granngården Granngården 7 km Granngården är bra när man hittar det man letar efter och trevlig personal.
Reviews
Om man är intresserad av byggnads vård, naturligt framtagna färger av mineraler då skall man helt klart åka hit=en guldgruva med fantastiskt kunniga personer. Tack för att vi fick se era nya lokaler och alla råd vi fick med oss, kommer tbx
Har nu använt färgerna från AvJord ett antal gånger både för möbler, väggar och tak. Helt fantastiska produkter. enkelt, smidigt och väldigt bra resultat! Och dessutom hälsosamt, endast linolja som ger lite doft men är borta på ett para dagar. Rekommenderas starkt.
Trevligt, inspirerande och informativt möte
Färgglatt ställe
Comment on this business

to add Av jord AB map to your website;