facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andreagårdens ridcenter-officiell sida

Andreagårdens ridcenter-officiell sida

About

På Andreagårdens Ridcenter kan du hyra foderponny/foderhäst

Story

På Andreagårdens Ridcenter kan du hyra foderponny/foderhäst och uppstallningen sker alltid på Andreagården.
Ring Eva-Mari Bengtsson för mer info 070 - 66 20 392.

Träningar
Hoppträning för Ted Nätterqvist, A-tränare varje onsdag.

Markarbetesträning för Eva-Mari Bengtsson på måndagar Start kl 19.00 kom och hjälp till med hinderbyggnad kl: 18.45.

Andreagårdens Ridcenter drivs av Eva-Mari Bengtsson*, en modern ridanläggning belägen i mitt Räng, strax utanför Höllviken. Anläggningen har nybyggt ridhus, 78x20 m, med stor utebana 100x80 m och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Plus ett stort antal fina rasthagar i anslutning till anläggningen.

På Andreagårdens Ridcenter finns det ett just nu ett 40-tal hästar och ponnyer och här tränar både unga och gamla, erfarna och mindre vana ryttare tillsammans.

Här på Andreagårdens Ridcenter kan du hyra din foderhäst eller foderponny och uppstallningen sker alltid på Andreagårdens Ridcenter. Som foderhästryttare hyr och rider du samma häst/ponny 2-7 gånger i veckan och varierar mellan instruktörsledda lektioner och egen ridning, i ridhus eller ute. Du kan delta i markarbete, hopp- och dressyrträning för etablerade tränare varje vecka.
Hoppning: A-tränare Ted Nätterqvist.
Dressyr: verksamhetsansvarig och C-tränare Eva-Mari Bengtsson.

Andreagårdens Ridcenters kompletta träningskoncept för mindre vana till avancerade ryttare för både häst och ponny ger dig möjlighet att utvecklas långt och då även som tävlingsryttare om du så önskar.

Trivs du och hästen ihop kan det vara ett långt förhållande, vill du gå vidare och prova annat finns möjligheten. Har du tider eller arbete som ibland gör att du inte kan ha samma dagar från vecka till vecka så går det att para ihop dig med medryttare som har lätt för att byta dag med dig. Dina dagar är din foderhäst/ponny ditt ansvar - nästan som egen häst men mer bekymmersfritt.

För ungdomar i ponnyålder är foderhästsystemet speciellt fördelaktigt, du kan växa ur B, C och D-ponnyn utan gråt och tandagnisslan, övergången till stor häst går lätt när man kan prova längs vägen. En ren dröm för föräldrar som annars känner sig tvingade att bli med ponny.

På Andreagårdens Ridcenter kan du ha egen häst och som inackorderad ingår du i också träningskonceptet och har full tillgång till allt vad anläggningen kan erbjuda.

Andreagårdens Ridcenter har nu i och med den nya anläggningen möjlighet att ta in nya ryttare och hälsar alla intresserade välkomna att ta kontakt med Eva-Mari Bengtsson för mer info, 070 66 20 392.
Välkomna!

Address: Rängs byväg, 23591 Vellinge
Phone: 0706620392
City: Vellinge
Zip Code: 23591


Similar places near
Falsterbo Skjutbana Falsterbo Skjutbana 4 km Här kan man få skjuta lerduvor med några av sveriges skönaste ledare. Måndagar är det...
Vapex Vapex 5 km Trevlig personal med god bemötande och kunnighet.
Jagarskolan.nu Jagarskolan.nu 5 km Funderat på att ta Jägarexamen? Besök vår hemsida, www.jagarskolan.nu, för mer inform...
Vi som gillar VARM-Vattengympa i Malmö Vi som gillar VARM-Vattengympa i Malmö 6 km Skönt och alldeles underbar träning i extra VARMT vatten!
MoveTivity MoveTivity 6 km Fitness APP
Elinehof Elinehof 7 km Islandshästanläggning
Arriesjön Arriesjön 12 km Arriesjön är belägen i Vellinge kommun söder om Malmö i Skåne, cirka 1 km öster om Ar...
Comment on this business

to add Andreagårdens ridcenter-officiell sida map to your website;