facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Angus Grill 73-an

Angus Grill 73-an

About

Er lokala restarang med många spännande menyer, båda Ala carte meny, grillmeny och fantastiskt goda pizzor. Även catering och hemkörning.

Story

Angus Beef House har fått nya ägare och kommer från 1/8 2017 att heta Angus Grill. Vi kommer att ha en väldigt varierande meny, men med lite extra tyngdpunkt på burgare. Vid intresse kommer vi även att arrangera grillkvällar, matlagningskurser mm.

Address: Snapphaneallén 6, Avfart 73 E4-an, 28040 Skånes Fagerhult, Skåne Län, Sweden
Phone: 46725030335
City: Skånes Fagerhult
Zip Code: 28040



related searches:
Similar places near
Rosa Grillen Rosa Grillen 40 meter Besök 1: Beställde två st pizzor. De var knapriga men inte torra samt att jag fick de...
ANGUS BEEF HOUSE 73 ANGUS BEEF HOUSE 73 284 meter Verkligen värt ett besök! Fantastiskt god mat och inte bara vanlig "vägkrogsmat&...
Fagerhults Pizzeria Gamla E4:an Fagerhults Pizzeria Gamla E4:an 1 km Sämsta pizzan någonsin, har bara blivit sämre och sämre. Sista gången jag beställde p...
Reviews
Verkligen värt ett besök! Fantastiskt god mat och inte bara vanlig "vägkrogsmat"... Jag rekommenderar Angusburgarna och de goda pizzorna med supertunn och krispig botten! I övrigt finns där alltid en god hemlagad dagens rätt på menyn, bland mycket annat gott....
Besök 1: Beställde två st pizzor. De var knapriga men inte torra samt att jag fick dem efter ca 10 minuter. 5/5 Besök 2: Tog dagens vilket då var fläskpannkaka. Fick maten direkt och den var mycket god. 5/5 I övrigt är personalen trevlig. Den extra 5- eller 10 kronan man för betala för maten är försumbart om man ser till att man får mat av kvalitetsråvaror.
Vi väntade 1,5 h på maten trots att det inte var mycket folk. Kycklingen smakade gummi. Stället kändes allmänt ofräscht, bland annat saknade toorna knapp och tvål. Rekommenderar ej!
Mycket bra service, trevlig personal och framför allt mycket god mat. Rediga köttbitar. 200g hamburgare som var den godaste vi har ätit. Rekommenderar starkt att käka här och vi kommer att återkomma! :
Caroline och Christoffer super bra kockar en proffsigt serverad med elegans God mat super bra kvalité. En bra personal . Vänligt bemötande. Rekommenderas varmt . Av mkt kräsen kund. Sist men inte minst den absolut bästa pizza bagen jag någonsin mött. Vilka pizzor. Annica Nina AB
Går man hit med ambitionen att hitta gastronomi och haut cuisine så är man helt fel ute. Detta är en vägkrog för man för en oerhört modest peng får något man står sig på under en lång resa. Plastgolv och glasfiberväggar som luktar 80 tal lång väg. Mer sås än jag fått någonsin tidigare på någon krog, grönsaker som inte gjort en vegetarian till sig i trasorna, men helt ok smak och detta för 79 spänn.. Svag fyra eller stark trea? Idag är jag snäll - det blir fyran.
Tyckte synd om "kocken". Vilket sunkigt ställe, men hade inte mage att gå ut utan att äta. Man går inte runt i köket med badbrallor. Maten var som hemma.
Jag åt en riktigt god pepparbiff med stekt potatis och hemlagad Bearnaisesås. Köttet var inte bara mört och saftig utan man fick en rejäl bit dessutom. Väl värt ett besök bara den :
Hela familjen blev mätt och nöjd för en rimlig kostnad. Även skönt att slippa den långa toalettkön till rastplatstoaletten utanför. Kycklingspettet blev en favorit!
Super god mat och jätte trevlig personal! Kan starkt rekommendera deras mat! Är man på E4:an och är hungrig så kör gärna inom där. Ni lär inte bli besvikna.
Comment on this business

to add Angus Grill 73-an map to your website;