facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosa Grillen

About

Välkommen till Rosa Grillen!
Vi serverar dagens rätt kl. 11-15 alla dagar.
Grillköket är öppet 11-19 alla dagar.
Onsdag-Söndag har vi även pizza.

Story

Här finns möjlighet att välja om man vill sitta inomhus eller utomhus för att avnjuta maten hos oss.

Är ni ett större sällskap eller ute på bussresa? Kontakta oss gärna innan ni kommer till oss för att äta, för att vi på bästa möjliga vis ska kunna servera er alla så fort som möjligt.

Varmt välkomna!

Address: Snapphaneallen, 28040 Skånes Fagerhult, Skåne Län, Sweden
Phone: 07250-30335
City: Skånes Fagerhult
Zip Code: 28040


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 11:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 19:00
Thursday: 11:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 19:00
Sunday: 11:00 - 19:00

Similar places near
Angus Grill 73-an Angus Grill 73-an 40 meter Verkligen värt ett besök! Fantastiskt god mat och inte bara vanlig "vägkrogsmat&...
ANGUS BEEF HOUSE 73 ANGUS BEEF HOUSE 73 301 meter Verkligen värt ett besök! Fantastiskt god mat och inte bara vanlig "vägkrogsmat&...
Fagerhults Pizzeria Gamla E4:an Fagerhults Pizzeria Gamla E4:an 1 km Sämsta pizzan någonsin, har bara blivit sämre och sämre. Sista gången jag beställde p...
Reviews
Besök 1: Beställde två st pizzor. De var knapriga men inte torra samt att jag fick dem efter ca 10 minuter. 5/5 Besök 2: Tog dagens vilket då var fläskpannkaka. Fick maten direkt och den var mycket god. 5/5 I övrigt är personalen trevlig. Den extra 5- eller 10 kronan man för betala för maten är försumbart om man ser till att man får mat av kvalitetsråvaror.
Verkligen värt ett besök! Fantastiskt god mat och inte bara vanlig "vägkrogsmat"... Jag rekommenderar Angusburgarna och de goda pizzorna med supertunn och krispig botten! I övrigt finns där alltid en god hemlagad dagens rätt på menyn, bland mycket annat gott....
Vi väntade 1,5 h på maten trots att det inte var mycket folk. Kycklingen smakade gummi. Stället kändes allmänt ofräscht, bland annat saknade toorna knapp och tvål. Rekommenderar ej!
Caroline och Christoffer super bra kockar en proffsigt serverad med elegans God mat super bra kvalité. En bra personal . Vänligt bemötande. Rekommenderas varmt . Av mkt kräsen kund. Sist men inte minst den absolut bästa pizza bagen jag någonsin mött. Vilka pizzor. Annica Nina AB
Mycket bra service, trevlig personal och framför allt mycket god mat. Rediga köttbitar. 200g hamburgare som var den godaste vi har ätit. Rekommenderar starkt att käka här och vi kommer att återkomma! :
Går man hit med ambitionen att hitta gastronomi och haut cuisine så är man helt fel ute. Detta är en vägkrog för man för en oerhört modest peng får något man står sig på under en lång resa. Plastgolv och glasfiberväggar som luktar 80 tal lång väg. Mer sås än jag fått någonsin tidigare på någon krog, grönsaker som inte gjort en vegetarian till sig i trasorna, men helt ok smak och detta för 79 spänn.. Svag fyra eller stark trea? Idag är jag snäll - det blir fyran.
Jag åt en riktigt god pepparbiff med stekt potatis och hemlagad Bearnaisesås. Köttet var inte bara mört och saftig utan man fick en rejäl bit dessutom. Väl värt ett besök bara den :
Tyckte synd om "kocken". Vilket sunkigt ställe, men hade inte mage att gå ut utan att äta. Man går inte runt i köket med badbrallor. Maten var som hemma.
Efter att ha bilat genom Europa och ätit på usla vägkrogar var det gott att få vällagad och välsmakande husmanskost på Angus Grill. Pannbiffen med sås, potatis och lingon var toppen, servicen likaså. Jag kommer tillbaka.
Hela familjen blev mätt och nöjd för en rimlig kostnad. Även skönt att slippa den långa toalettkön till rastplatstoaletten utanför. Kycklingspettet blev en favorit!
Comment on this business

to add Rosa Grillen map to your website;