facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AniCura Nybro Djurklinik

AniCura Nybro Djurklinik

About

AniCura Nybro Djurklinik och butik är öppen måndag till fredag. Varmt välkomna till oss med din hund, katt eller smådjur!

Story

AniCura Nybro Djurklinik är den lilla djurkliniken med många möjligheter. Vi har även en välsorterad butik med veterinärmedicinskt foder och tillbehör.



"AniCura Nybro Djurklinik är en dagklinik och vi har öppet fem dagar i veckan. Hos oss jobbar Ann-Charlotte och Suzanne som veterinärer och jobbar i team med djursjukskötare och djurvårdare. Birgitta Isaksson är ansvarig för kliniken och leder teamet. Vi jobbar mycket med både förebyggande vård och sjukvård. Den vård som kräver mer anvancerad utrustning eller tillgång till övervakning än vi kan erbjuda remitterar vi till AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.Vi har en välsorterad butik där vi säljer hund- och kattfoder samt många tillbehör till ditt djur.Varmt välkomna till oss!"
Address: Emmabodavägen 7, 38245 Nybro
Phone: 0481-165 00
City: Nybro
Zip Code: 38245



related searches:
Similar places near
Djurkliniken Små Tassar Djurkliniken Små Tassar 291 meter En fantastisk klinik där dem behandlar djuren med respekt, vänlighet och lugn! På mi...
Reviews
Alternerat mellan Nybro och Kalmar och har samma sak att säga om båda mottagningar : fantastisk personal och väldigt kompetenta veterinärer!
Jag har aldrig varit här utan jag är i Ogehallen för att kolla barnbarnen som spelar innebandy!!
Fint bemötande. Jättetrevlig och hjälpsam personal.
Vänlig, kompetent, mina fyra hundar mår bra hos Anicura Nybro och om det är mer skickas vi vidare till Läckeby, tex när Bella bliv huggorm biten. Pris är ok.
En liten hemtrevlig klinik med mycket trevlig och hjälpsam personal.
Snabb behandling, utan omfattande undersökning, ingen medicinering för sjuka djur, totalt överdrivna priser.
Ett minne blott hu så tråkigt
Fin hjälp
En mkt bra djurklinik med stor kunskap och trevlig personal , med ett väldigt trevligt bemötande!!
Comment on this business

to add AniCura Nybro Djurklinik map to your website;