facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurkliniken Små Tassar

Djurkliniken Små Tassar

About

Vi är en ny och oberoende djurklinik i Nybro. Vi erbjuder kvalitativ djursjukvård och en bra personlig service.

Story

Välkommen till vår nya oberoende djurklinik i Nybro.
Vårt mål är att erbjuda kvalitativ djursjukvård med bra personlig service både på kliniken och om möjligt även vid hembesök.
Ring oss för tidsbokning eller rådfrågning.
Maila även dina frågor, vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt men vi kan tyvärr inte alltid svara samma dag. Ring om det är brådskande!



"Välkommen till vår nya oberoende djurklinik i Nybro.Vårt mål är att erbjuda kvalitativ djursjukvård med bra personlig service både på kliniken och om möjligt även vid hembesök.Ring oss för tidsbokning eller rådfrågning.Maila även dina frågor, vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt men vi kan tyvärr inte alltid svara samma dag. Ring om det är brådskande!"
Address: Snickaregatan 1, 38245 Nybro
Phone: 0481-766600
City: Nybro
Zip Code: 38245



related searches:
Similar places near
AniCura Nybro Djurklinik AniCura Nybro Djurklinik 290 meter Alternerat mellan Nybro och Kalmar och har samma sak att säga om båda mottagningar : ...
Reviews
En fantastisk klinik där dem behandlar djuren med respekt, vänlighet och lugn! På min annars ganska bestämda absenjitik gjorde dem ultraljud utan lugnande och behandlade henne så fint och varsamt! Jag rekomenderar den här kliniken utan tvekan och kommer så länge jag bor i närheten alltid välja dem!
Bart är den skickligaste vetrinären jag någonsin träffat hittils och då har jag träffat många då jag tidigare hjälpt till med sjuka och hemlösa katter, rekommenderas starkt
Mycket tacksam att jag snabbt fick en tid att akut komma in med min hund. Jag uppskattar också personalens ärlighet även om utgången inte var den jag hade hoppats på. Min hund fick mycket fint somna in. Efteråt däremot, var allt annat än fridfullt. Medan jag kramar om min avlidna hund och gråter mer än jag trodde man kan göra, kommer veterinären in flera gånger och påtalar att "sånt här är faktiskt alltid jobbigt" och frågade "är det svårt att gå". Jag blev mycket stressad av att flera gånger bli störd. Jag ville bara få en stund ifred för att ta farväl. Jag hoppas aldrig behöva uppsöka er igen.
Bra djurklinik fur våra berner sennen hunderna Noah åta år och Abbey fem år
Underbara - både mot hund, katt och ägare!!!! Britt Teleby
Tack för kärleksfullt och proffsigt bemötandet, när det var dags att går sista vägen för min älskade katt Otto. Känns bra har er på varan sida som stöd när vi måste bestämmer det svåra sista. Tack så mycket till alla , särskilt veterinären Bart som har en bra känsla för katter.
Mycket bra vänligt bemötande av vetrinären och övrig personal
Tack !Vi tog förväll av våran Katt Smalys ålderdom 19 år / fint bemötana av Vetrinär o personal / vi kan varmt rekommendera detta företag , dom är måna av alla djur ‍
Bra bemötande , fint stället , jätte trevligt och kunnig personal ! Varmt rekommendera vidare tills alla intresserade !
Finns inga som är så fina och duktiga som all personal på Små Tassar, fantastiskt bemötande både mot mej och hundarna. Bästa Djurkliniken!!! Tack//Ulle
Comment on this business

Directions to Djurkliniken Små Tassar with public transportation


Jutabackarna 20 meters
130
137
139
140
624
636
Närtrafikshpl Jutegården, huvudentrén 270 meters
Närtrafiks hpl Kvantum Nybro 290 meters
Sågarevägen 300 meters
130
624
638
640

to add Djurkliniken Små Tassar map to your website;