facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annas Bakgård

Address: Storgatan 42 , Falkenberg 311 31, N, SE
Phone: +46 70 325 35 02
City: Falkenberg
Zip Code: 311 31


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 10:00-18:00


related searches: Restaurang Falkenberg centrum, Lunch Falkenberg Skrea, Lunch söndag Falkenberg
Similar places near
Annas Trädgård Annas Trädgård 62 meter
På G På G 339 meter
Solhaga Stenungsbageri Solhaga Stenungsbageri 380 meter Så mysigt café. Här finns även mackor. Både varma och kalla. Mycket fikabröd att välj...
Swerl Coffee Club Swerl Coffee Club 2 km Supermysigt litet kaffe precis vid stranden, trevlig och välkomnande personal som bid...
Kredensa Kredensa 4 km
Ringsegården Konst & Café Ringsegården Konst & Café 6 km Översatt av Google Ej öppet för allmänheten, måste boka hela platsen i förväg... Ori...
Farmors Lada Farmors Lada 11 km Rent o snyggt. Lugn lantlig miljö. Trivsam värd.Rum: 5/5
Reviews
Mysigt ställe! Gammalt å härligt! Mycket lungt!
Trevlig personal! Mysigt ställe. Mannens lunch, gravlaxen var god men smöklös dillstuvad potatis till. Min vegetariska paj var fantasilös bestod av upptinade sommarmix grönsaker med vattenkastanj och ädelost. Ingen god kombination. Till efterrätt tog vi kärleksmums den smakade gammalt kylskåp och det var sockerkristaller i glasyren.
Jag är mycket upprörd över hur man kan missköta ett Café så här och att hälsovårdsmyndigheterna inte stängt stället för allt snusk. Kaffekopparna har gammalt gammalt kafferänder kvar i alla muggarna spindelnät på stolarna, snuskiga skitiga handdukar som ligger på ett serveringsbord. Personalen står och äter så vi som gäster är där och får den underhållningen. NEJ TACK ! aldrig mer.
Mycket dåligt utbud, en del fika är färdigköpt ser ut som från Ica. Personalen kan inte sitt utbud, så ingen idé att fråga vad det är i kakan. Köpte en brownie som var torr. Annars trevlig lokal och läge.
God paj och mysig bakgård men ingen ordning på sin toalett. Inget handdukspapper, stopp i handfatet mm. Sånr är ganska viktigt trots allt. Annars god stämning.
Annas är ett mycket populärt ställe som ofta har mycket folk!Det är ett typiskt sommar ställe som har mat, kaffe,alkohol,och en mycket trevlig personal! Det är ett mycket omtyckt ställe!
Riktigt mysigt, maten var riktigt god dock var vissa kakor etc köpta och inte hemmagjorda
Trevligt bemötande jättegod kladdkaka. Extra plus att min hund fick följa med in, fick en egen vattenskål.
God mat och trevlig personal men innergårdens planteringar behöver skötas om.
Trevligt ställe, med en fin bakgård, men alldeles för höga priser
Comment on this business

to add Annas Bakgård map to your website;