facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solhaga Stenungsbageri

"Prisbelönt hantverksbageri där allt bakas från grunden, i möjligaste mån på lokala råvaror och efter säsong. När vädret tillåter går det fint att sitta och fika i vår trädgård. Vissa dagar öppnar vi även våra salonger inomhus. Se vår hemsida för aktuell information om öppettider, meny och annat du behöver veta inför ditt besök. Varmt välkommen!"
Address: Ågatan 2 , Falkenberg 311 67, N, SE
City: Falkenberg
Zip Code: 311 67



related searches: Sarabakar, Slöinge Kafferosteri, Lis Mejeri
Similar places near
På G På G 216 meter
Annas Bakgård Annas Bakgård 380 meter Mysigt ställe! Gammalt å härligt! Mycket lungt!
Annas Trädgård Annas Trädgård 426 meter
Swerl Coffee Club Swerl Coffee Club 2 km Supermysigt litet kaffe precis vid stranden, trevlig och välkomnande personal som bid...
Kredensa Kredensa 3 km
Ringsegården Konst & Café Ringsegården Konst & Café 6 km Översatt av Google Ej öppet för allmänheten, måste boka hela platsen i förväg... Ori...
Reviews
Så mysigt café. Här finns även mackor. Både varma och kalla. Mycket fikabröd att välja på och jättegott. Bröd kan köpas med hem. Välj om du vill sitta ute eller inne. Lite dyrare men väl hört pengarna. Ett av våra favorit caféer.
Mysigt litet kafé med fantastisk hembakt. Kaffe i kanna, exklusiva frukostfrallor och saftiga bullar
Mysigt café. Liten bit från E6:an. Var här under påsk, ser fram emot ett besök när det är sommar så man kan sitta ute och fika. Goda varma mackor och underbara bullar och kakor. Trevlig och leende personal
Mysig fikastund, god kaffe, kaffebröd och smörgåsar. Fantastiskt personal och service. Dock inte mycket plats om man vill fika där, gäller vintertid. Troligen mycket bättre på sommaren, gott om plats ute, tror jag.
Mycket mysigt cafe. Väl värt besök. Köpte bröd o fikade. Mysigt porslin och genuin atmosfär och trevlig, generös personal. Missa inte heller gårdsbutiken nere vid Havet. Ugglarps grönt.
Det lilla caféet är helt klart värt en avstickare från E6:an. Om det är fint väder kan man sitta i den lummiga och mysigs trädgården. Kanelbullen är riktigt god och man blir serverad på ett silverfat med gammalt porslin. Lite kö när vi kom men många skulle bara köpa lite bröd för att ta med.
Goda smörgåsar med god bröd samt mycket goda bakelser. Får inte 5 stjärnor för den glutenfria frälla var faktisk en av de sämst jag har smakat på. Det var en skäm.
Det bästa vi ätit på väldigt länge! Gröten mättande och en smakbomb, salt tallrik full av upplevelser i olika färger och former och den söta tallriken en perfekt avslutning. Riktigt hantverk! Supergott kaffe. Wow!
Fantastiskt bageri med mycket goda bröd och bakverk. Miljön är otroligt trevlig där man sitter i en lummig trädgård med äldre byggnader. Trafiken är lugn utanför och stör inte. Ett måste att besöka och njuta av en stund.
Vi käkade mackorna som var lite tråkiga, hade önskat mer innehåll som tex tomat. Annars var dom goda. Stolarna på uteserveringen var fruktansvärt obekväma vilket drar ner betyget mycket.
Comment on this business

to add Solhaga Stenungsbageri map to your website;