facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aqua Dental

Aqua Dental
"På Aqua Dental - Tandläkare Östermalm träffar du några av landets främsta tandläkare. Här erbjuder vi ett komplett tandvårdsutbud med allmäntandvård, akuttandvård, specialisttandvård och estetik tandvård. Dessutom har vi lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. Här kan du alltid förvänta dig professionella tandläkare, kvalitativa behandlingar och ett varmt bemötande. Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. Välkommen!"
Address: Sturegatan 48 , Stockholm 114 36, AB, SE
Phone: +46 10 188 00 00
City: Stockholm
Zip Code: 114 36


Opening Hours

Monday: 07:00-20:30
Tuesday: 07:00-20:30
Wednesday: 07:00-20:30
Thursday: 07:00-20:30
Friday: 07:00-17:00
Saturday: 07:30-16:00
Sunday: 07:30-16:00


related searches: Aqua Dental Göteborg, Aqua Dental Malmö, Aqua Dental ägare, Aqua Dental Uppsala, Aqua Dental priser, Aqua Dental Täby, Aqua Dental Vasagatan, Aqua Dental tandställning
Similar places near
Aqua dental Care Aqua dental Care 29 meter Receptionspersonalen borde få en utbildning i kundbemötande och service. Tog två timm...
Folktandvården Karlaplan Folktandvården Karlaplan 810 meter Underbart besök! Jag har inte varit hos tandläkaren på väldigt lång tid och var därfö...
Bene Tandvård Bene Tandvård 865 meter Jag är mycket nöjd med all hjälp jag får med mina tänder och gillar ert effektiva upp...
Dina Tandläkare HB Dina Tandläkare HB 1 km Katastrofbehandling med svåra följdverkningar. I. Carholt erkände "slarvig lagn...
Aqua Dental Aqua Dental 2 km Supertrevligt bemötande så fort jag klev innanför dörren. Ett tandläkarbesök där jag ...
Folktandvården Stockholms län Folktandvården Stockholms län 3 km Själva behandlingen av tandläkare och assistent var sympatisk, metodisk, lugn och pro...
Aqua Dental Aqua Dental 3 km Mycket bra upplevelse . Professionellt och kunnig tandläkare som gjorde rotfyllning m...
Råcksta Tandvård Råcksta Tandvård 11 km Hade man kunnat sätta noll stjärnor hade jag gjort det! Värsta tandläkarbesöket någon...
Reviews
Betalat 3690:- för felaktig bedömning, akut lagning och bedövning med haematom 10x10cm vä kind i 10 dgr. Inkluderat åb med rtg, och ny bedömning av att ovanstående inte går att göra om. Hänvisas till rotfyllning av specialist ca 6500:-. Jag går från Aqua Dental utan ursäkt, ersättning, utan åtgärd och förörvärrad tandvärk, kan inte tugga med vä sida. Haft två tandläkare jag varit mycket nöjd med. De två sista har brustit i omdöme och professionellt bemötande.
Receptionspersonalen borde få en utbildning i kundbemötande och service. Tog två timmar av min dag för att på plats få veta att konsultationen inte blir av pga sjukdom. Receptionspersonalen ber inte ens om ursäkt för att jag tagit mig dit i onödan och har dessutom mage att ljuga om att de lämnat ett meddelande - de förlorade en kund.
Förstklassig behandling! Har bara gott att säga om mitt tandläkarbesök. Mycket trevlig och kompetent personal. Helt otrolig service från sekunden jag kontaktade AD och de sena öppettiderna är verkligen ett extra plus! Kan varmt rekommendera Aqua Dental!
Sååå trevliga och bemötande och proffsiga! Gick dit för undersökning för visdomstand och va tvungen att dra ut den och hon va så duktigt och hjälpsam att ta ut den gick såå mycket bättre än vad jag trodde och nästan helt smärtfri stort tack!!
Från det att man kliver in på kliniken till de att man är färdig inne hos tandläkaren och på väg där ifrån så är det verkligen trevlig och proffsig personal. Kände mig fantastiskt bemött och jag som i vanliga fall vill vända i dörren till tandläkaren fann detta otroligt betryggande. Absolut det rätta valet för den som värdesätter att komma till oroligt duktiga och kompetenta tandläkare.
Professionellt bemötande och kunnig personal. Jag har tidigare varit på folktandvården vid Karlaplan, men kände mig aldrig riktigt nöjd. På AD fick jag super service från första sekund, de gick igenom röntgenbilderna vilket jag tyckte var ett snyggt sätt att involvera mig, de gav tips och råd. Kändes professionellt! Kan helt klart rekommendera Aqua Dental!
Vill hylla min tandläkare Gun och hennes duktiga sköterska. Hyser stort förtroende för dr Gun som är en skicklig tandläkare. Spetskompetens! Fräscha lokaler och mycket god vårdhygienisk standard. Uppskattar stort det trevliga bemötandet i receptionen. Så nöjd!
Mycket trevlig och fräsch klinik med trevligt bemötande av all personal. Men viktigast av allt, professionell, snabb och effektiv service. Extra plus till Aqua Dental för att de alltid hjälper mig att hitta en tid som passar in i mitt hektiska vardagspussel.
Riktigt usel tandläkare och tandhygienisten misshandlade min mun så pass illa att jag var tvungen att uppsöka vårdcentral. Plus att priserna ligger över medel. Inte värt det.
Har besökt deras klinik på Kungsholmen och är mycket nöjd! Professionell och trevlig personal. Lagade hål, tog bort tandsten samt gjorde en saltblästring och blev väldigt nöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera dem.
Comment on this business

to add Aqua Dental map to your website;