facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aqua Dental

Aqua Dental
"På Aqua Dental Express träffar du några av Stockholms främsta och vänligaste tandläkare. Här erbjuder vi ett komplett tandvårdsutbud med allmäntandvård, akuttandvård, tandreglering, tandimplantat, estetik tandvård och behandlingar av patienter med tandvårdsrädsla. På Aqua Dental Express har vi dessutom ett unikt bokningssystem som minimerar kötider och onödiga återbesök. Som vanligt på Aqua Dental kan du förvänta dig professionella tandläkare, kvalitativa behandlingar och ett varmt bemötande. Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. Välkomna!"
Address: Vasagatan 12 , Stockholm 111 20, AB, SE
Phone: +46 10 188 00 00
City: Stockholm
Zip Code: 111 20


Opening Hours

Monday: 07:00-20:30
Tuesday: 07:00-20:30
Wednesday: 07:00-20:30
Thursday: 07:00-20:30
Friday: 07:00-19:00
Saturday: 07:30-16:30
Sunday: 07:30-16:30


related searches: Aqua Dental Göteborg, Aqua Dental Uppsala, Aqua Dental Malmö, Aqua Dental priser, Aqua Dental ägare, Aqua Dental Täby, Aqua Dental Farsta, Aqua Dental Vasagatan
Similar places near
Kerstin Kleist Kerstin Kleist 817 meter
Bene Tandvård Bene Tandvård 1 km Jag är mycket nöjd med all hjälp jag får med mina tänder och gillar ert effektiva upp...
Aqua Dental Aqua Dental 1 km Mycket bra upplevelse . Professionellt och kunnig tandläkare som gjorde rotfyllning m...
Aqua dental Care Aqua dental Care 2 km Receptionspersonalen borde få en utbildning i kundbemötande och service. Tog två timm...
Aqua Dental Aqua Dental 2 km Betalat 3690:- för felaktig bedömning, akut lagning och bedövning med haematom 10x10c...
Folktandvården Stockholms län Folktandvården Stockholms län 2 km Själva behandlingen av tandläkare och assistent var sympatisk, metodisk, lugn och pro...
Folktandvården Karlaplan Folktandvården Karlaplan 2 km Underbart besök! Jag har inte varit hos tandläkaren på väldigt lång tid och var därfö...
Dina Tandläkare HB Dina Tandläkare HB 3 km Katastrofbehandling med svåra följdverkningar. I. Carholt erkände "slarvig lagn...
Råcksta Tandvård Råcksta Tandvård 10 km Hade man kunnat sätta noll stjärnor hade jag gjort det! Värsta tandläkarbesöket någon...
Reviews
Supertrevligt bemötande så fort jag klev innanför dörren. Ett tandläkarbesök där jag verkligen kände mig trygg och informerad tack vare att personalen pratade mig igenom varje steg. Lärde mig mycket om tandvård och fick samtidigt ett trevligt samtal. Om man känner sig lite obekväm med att gå till tandläkaren kan jag verkligen rekommendera Tony Antar med kollegor på Aqua Dental!
VARNING FÖR DETTA STÄLLE! Förmodligen massvis med köpta recensioner här på Google, för min kontakt med Aquadental Vasagatan var en fruktansvärd erfarenhet, värsta tandläkarbesöken någonsin. Tandläkaren tror inte på när man säger att man har ont och fortsätter ingrepp ändå. Ingen koll på journaler eller remisser, rör ihop bokningar, varje tandläkare säger något nytt och emot den förra, massvis med onödiga undersökningar. Kostar skjortan.
Hemskt akutbesök! Står på hemsidan att tandläkare på aquadental ska vara duktiga gällande tandläkarskräck, men mitt besök gjorde att skräcken förvärrades. Anledningen är att jag hade en tandläkare som upplevdes som empatilös och påhoppande. Det enda som var bra var hanteringen av avvikelsen genom klinikchefen som ursäktade sig för tandläkaren och försökte lösa det. Tyvärr förändrar det inte hur mycket besök upplevdes.
Otroligt nöjd! Rekommenderar varmt Rania Majed på Vasagatan, hon är den bästa tandläkare jag varit hos, väldigt noggrann och förtroendeingivande. Kände mig så väl omhändertagen och fick tydlig information om varje steg, vilket jag aldrig varit med om hos någon tandläkare förut. 5/5!
Efter ett tråkigt fall i en stentrappa då jag chippade båda mina framtänder hittade jag till Aquadental. Fick akut tid och fantastisk behandling. Efter tillfälliga lagningar, rotfyllning på ena tanden och korrigering ser mina framtänder precis ut som de gjorde för, om inte bättre! Otroligt trevligt och proffesionellt bemötande. Mycket nöjd och rekommenderar Tablo, Ingrid och resten av personalen på Vasagatan.
Var på ett väldigt trevligt besök hos tandhygienist Tania! Väldigt inspirerande för såna som mig som tycker det är jättetrist med tandvård. Alltid lika trevligt att komma hit. Proffsigt och sjukt trevligt bemötande.
Drog ut alla mina 4 visdomständer samtidigt och har aldrig blivit så bra behandlad och mött inom vården någonsin!! Mohammad Kharazmi och hans tandsköterska gjorde ett så bra jobb och förklarade jättebra med instruktionerna jag skulle följa post-op, rekommenderar Aqua Dental starkt!
Tack kirurgen Mir för trygg och smärtfri behandling på aqua dental Vasagatan 12! Jag kände mig bra bemött utav både tandläkare och tandsköterska. Rekommenderar till alla, kommer skicka min mamma till Mir! tack.
Åkte dit akut och blev väldigt bra bemött. Tablo och Monika var fantastiska och tog hand om mig och jag kände mig trygg trots min tandläkarrädsla.
Nöjd med borttagning av en visdomstand som satt knepigt nära en nerv. Är själv orolig och rädd inför tandläkarbesök men kände mig trygg hos Mir Ahmadzai som var min tandläkare!
Comment on this business

to add Aqua Dental map to your website;