facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aqua Dental Mörby

Aqua Dental Mörby

About

Aqua Dental Mörby är en av Stockholms största och mest moderna praktiker där vi erbjuder allt inom tandvård, alltid med den senaste tekniken. Kliniken är en del av Aqua Dental som i dag har 10 kliniker i Stockholm och Göteborg.

Address: Mörby Centrum plan 6, 18231 Danderyd
Phone: 010 188 00 00
City: Danderyd
Zip Code: 18231



related searches: Aqua Dental Stockholm, Aqua Dental Centralstation, Mörby Dental Group, Aqua Dental Sollentuna, Aqua Dental Täby, Aqua Dental Östermalm, Folktandvården Mörby centrum, Tandställning delbetalning
Similar places near
Stocksunds Tandläkarna Stocksunds Tandläkarna 1 km StocksundsTandläkarna är en privatpraktik inom tandläkarvård med placering vid Stocks...
Danakliniken Danakliniken 2 km Debiterade 2113 kr för 5 sekunders titt och benämner det som "omfattande undersö...
Danderydstandläkarna Danderydstandläkarna 2 km Den här mottagningen och personalen som jobbar här är en symbol för hur alla tandläka...
Folktandvården Stockholm Folktandvården Stockholm 2 km Tacksam för bästa tandläkaren Jamil Jiblawe. Det gick smidigt och underbart. Mycket b...
Reviews
Vill inte ge 1 men måste tyvärr .Personalen har ingen kunnskap om barntandvården och vet inte vad som gäller .
Fantastisk personal och fantastiska tjänster. Jag är stamkund i flera år nu och jag kommer aldrig att bytta denna tandklinik. Känns som hemma varje gång när jag åker dit och jag tackar Nora för att hon tar bort all min panik varje gång.
Jag har länge gått på Mörby Dental group i Mörby, tyvärr har de blivit uppköpta av Aqua Dental och tappat kvaliteten helt. Kommer inte komma tillbaks.
Lurar folk på pengar. Lyckats lura mig och försökt lura min sambo. Tips till alla. Betala inte för något du inte beställt.
Niclas är bästa tandläkaren jag någonsin haft! Alltid snäll, professionell och glad!
Inte bra bemötande vid akut fall.
fräsch klinik! väldigt trevlig personal. blivit bra omhändertagen både av tandläkare och hygienist. rekommenderas varmt!
Falsk personal och stämning, pratar om vad som är bäst för mig när det egentligen handlar endast om pengar! Inga duktiga skådisar där inte! Kan inte ens ljuga..
Bra och pedagogisk personal som gör ett noggrant jobb och anpassar typ av tandvård efter behov. Trevliga lokaler som ligger centralt till inne i Mörby centrum. Priserna har varit något högre än referensprislistan från TLV, men det kanske man får räkna med i Stockholmsregionen.
Comment on this business

to add Aqua Dental Mörby map to your website;