facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm

About

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård.

Story

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Mörby Centrum välkomnar alla människor i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från regelbundna undersökningar till mer avancerad tandvård.

Hos oss får du akut och förebyggande tandvård samt Frisktandvård – tandvård till fast pris. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och tandersättningar som kronor, broar och implantat.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov.

Välkommen!

Address: Golfvägen 2-8, 182 31 Danderyd
Phone: +46812315950
City: Danderyd
Zip Code: 182 31



related searches: Folktandvården Uppsala, Folktandvården Huddinge, Folktandvården sista minuten, Folktandvården Stockholm sista minuten, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Umeå, Folktandvården Björkhagen, Folktandvården Karlaplan
Similar places near
Danderydstandläkarna Danderydstandläkarna 210 meter Den här mottagningen och personalen som jobbar här är en symbol för hur alla tandläka...
Danakliniken Danakliniken 408 meter Debiterade 2113 kr för 5 sekunders titt och benämner det som "omfattande undersö...
Stocksunds Tandläkarna Stocksunds Tandläkarna 2 km StocksundsTandläkarna är en privatpraktik inom tandläkarvård med placering vid Stocks...
Aqua Dental Mörby Aqua Dental Mörby 2 km Vill inte ge 1 men måste tyvärr .Personalen har ingen kunnskap om barntandvården och ...
Reviews
Tacksam för bästa tandläkaren Jamil Jiblawe. Det gick smidigt och underbart. Mycket bra service hos honom.
Ett tack till Fredrik Lindholm för bra behandling och alla goda råd .
Läkaren som heter Jamil är jätte duktig !! Planerar din tandbehandlingsplan på ett bra sätt !
Kommer till min bokade tid och då får jag höra att dem kan inte tar emot mig på grund av akut fall. Faktum är att akut patienter för betalar mer så är hög prio. Bevis på dåliga kundservice och rutiner!
Vissa tandläkare har varit bra och kompetenta men över lag är mottagningen usel. Dåligt bemötande i receptionen och mer regel än undantag att tiderna blir ombokade och man får byta tandläkare hela tiden.
Bytte hit då jag flyttade till mörby men blev aldrig kallad vilket gjorde att min försäkring löpte ut. Har sedan dess fått olika information varenda gång jag pratat med den här mottagningen vilket resulterar i kostnader som jag inte alls har räknat med. Väldigt dåligt bemötande och otrevlig personal.
Min tandläkare Ulli har jag haft i mer än 16 år som är värdens bästa tandläkare, visst är hon sträng men otrolig kompetent. Däremot sköterskorna som hjälper till har sämre attityd och tyvärr lite otrevliga ibland, Därför kan jag inte ge 5 stjärnor.
Comment on this business

to add Folktandvården Stockholm map to your website;