facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aramia Pantbanken

Address: Götgatan 88 , Stockholm 118 62, AB, SE
Phone: +46 8 641 01 07
City: Stockholm
Zip Code: 118 62


Similar places near
Sambla Sverige Sambla Sverige 2 km Sambla, med handläggaren Bianca Zois, gjorde ett mycket gott intryck och ett fantasti...
Reviews
Värderade en ring 18 karats guld med rubiner och diamanter och tidigare fått försäkringsvärde på 7000kr på guldsmedsaffär. Ringen ville ja få värderad och till försäljning, innehavaren sa att rubinerna var glasstenar och inget värde på samt diamanter som var ”gammaldags slipade” och hade inget värde heller. Dit går jag aldrig mer. Försökte han lura mig?
Jag förstår varför pantbanker dyker upp överallt i Sverige i en tydligt accelererande fart. Med en politik som slår undan fötterna för dem som vill jobba och göra rätt för sig göds ju den här typen av affärsverksamhet. Jag önskar vi hade ett samhälle som ville ha folk i sysselsättning ty med fler i sysselsättning minskar behovet av pantbanker.
Stor varning för Aramia pantbank på Götgatan i Stockholm Om ni belånar något ni håller kärt och vill hämta ut, kolla pantsedeln noga. När jag lämnade in min kamerautrustning satte de lånedatum och förfallodatum på samma datum. Jag lånade den 13 juni och den 25 augusti när jag skulle hämta ut var den redan såld. Jag var noga med att påpeka att jag skulle hämta ut den. De förlitar sig helt på Postnord och trots att de har alla kontaktuppgifter, som tex telefonnummer skickar de inte ut påminnelse-SMS. De sålde dessutom till kraftigt undervärde. Det kanske inte är olagligt att sätta samma datum på både lån- och förfallodatum. Däremot efter att ha varit i kontakt med en annan pantbank med frågan, så är det djupt oetiskt. Gå heller till en pantbank som värnar om sina kunder och följer regler. Det gör INTE Aramia Pantbank.
Otrevliga mänskor, särskilt en man där
Jag har aldrig varit där?
Trevlig och tillmötesgående personal
Otrevlig personal.
Comment on this business

to add Aramia Pantbanken map to your website;