facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sambla Sverige

Sambla Sverige

About

Alla banker ger olika villkor till olika kunder. Vilken bank som är perfekt för dig är svårt att veta innan du faktiskt frågat. Med Sambla får du bud från upp till 20 olika banker. Sedan väljer du, tillsammans med din rådgivare, det bästa budet.

Story

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Tillsammans är vi över 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från våra kontor i Stockholm, Lund och Oslo har vi fram till idag hjälpt över 140 000 kunder. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar från våra samarbetsbanker.



"Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivares erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga lånet. Från våra kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har vi fram till idag hjälpt över 390 000 kunder att jämföra sina lån."
Address: Strandvägen 5b, 11451 Stockholm
Phone: 0770-22 01 80
City: Stockholm
Zip Code: 11451



related searches:
Similar places near
Advisa Advisa 2 km Hej ända som var jobbigt att man fick för många gånger att man skulle skriva sitt nam...
Aramia Pantbanken Aramia Pantbanken 2 km Värderade en ring 18 karats guld med rubiner och diamanter och tidigare fått försäkri...
CreditBird CreditBird 3 km Bra sida, hjälpte mig att hitta ett bra kort för mig.
Bluestep Bluestep 3 km Bluestep Banken hjälpte oss med ett bolån under hösten -22 . Det gick väldigt smidigt...
Easycredit Easycredit 11 km Jag betalade tillbaka hela låne beloppet för 8 månader sedan och nu dom skickar faktu...
Snabbfinans Snabbfinans 12 km Översatt av Google Jag kommer aldrig och aldrig att rekommendera detta kreditföretag....
Reviews
Sambla, med handläggaren Bianca Zois, gjorde ett mycket gott intryck och ett fantastiskt bra arbete för att få ner räntan på våra smålån. Räntan minskade med långt mer än hälften och jag vägleddes på ett proffsigt sätt av Bianca. Man behöver inte ha stora lån för att samla dem och få hjälp med att sänka räntan och därmed totalkostnaden. Testa du med, gratis och utan förpliktelser!
Fick bra hjälp av bianca zois så bra att slippa så hög ränta på lendyfie och skönt att slippa klumpen i magen för jag litade inte ner på dom mycke nöjd tack
Ringer upprepade gånger och låter som om de känner mig. Frågar personliga frågor och respekterar inte ett nej. Lovar sänkt ränta utan att berätta vad som krävs. Försöker vända det till att jag är otrevlig när personalen inte ens lyssnar eller svarar på frågor.
Totalt hopplösa , fortsätter tjata trots man sagt att man inte har behov, gav aldrig upp så blev tvungen att lägga på för att få stopp på tjatet , skapar bara mer anti genom sånt beteende
Herregud, vilket spammande de ägnar sig åt! Har de senaste veckorna fått ca 5-10 mejl VARJE dag i inkorgen och det har testat alltifrån att avanmäla mig till att blocka men det bara fortsätter. Så otroligt oseriöst!!
Bianca Zois på Samla hjälpte mig och få ner mina omkostnader i månaden med nästan 3000 kr. Det gjorde mycket för min budget, så stort tack Bianca!
Ringde först för att lösa några krediter men blev i slutändan ännu bättre då det blev ett helt samlingslån som har gjort avsevärt större skillnad. Bra guidning igenom hela processen. Handläggare hette Joakim Ekengren och det är tack vare hans initiativ som samlingslån kom på tal då jag själv inte hade tanken på det eftersom jag var osäker att jag ens kunde få det. Om alla där är likadana så kan jag varmt rekommendera och försäkra att många som ringer kommer bli mycket nöjda. Högsta betyg.
Har en del onödiga lån med höga räntor, tack vare Sambla så hjälpte dem mig att få ett mycket bättre erbjudande med lägre ränta, trotts min dåliga kreditvärdighet, med en otroligt bra kundservice!
Isac jätte otrevlig Isac ringde mig från detta nummer +46751016835 17 maj kl 13:33 Jätte jobbigt säljaren Isac heter han Lyssnar aldrig och la på mitt när jag pratar Så mycket otrevligt och respektlöst
Till och med en stjärna är för mycket för de. Dåligt bemötande, Lejla Zulfiyeva är värdelös. Beter sig som ett Dj**
Comment on this business

to add Sambla Sverige map to your website;