facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Arigato Sushi Ursvik

Arigato Sushi Ursvik
Address: Oxenstiernas allé 22 , Sundbyberg 174 64, AB, SE
Phone: +46 8 628 18 18
City: Sundbyberg
Zip Code: 174 64


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Arigato bromma
Similar places near
Matsu Sushi Matsu Sushi 3 km "Hål i väggen" bl.a. med bra genuin Bibimbap som tillagas medans man väntar...
Sushi King Sushi King 3 km Klumpiga sushis, helt utan finess, inga roliga tillbehör, inget fint alls. Som... sko...
Thai House Wok Thai House Wok 3 km Beställde röd curry med extra kyckling, kycklingen var rå och riset över kokt. Byt ko...
Daiichi Daiichi 3 km
Itamae Itamae 3 km Fint upplägg med många toppings och detaljer. Bitarna håller ihop bra när man lyfter ...
East Thai & Sushi East Thai & Sushi 3 km Beställt pad thai från foodora. Stor och god portion mat, rikligt med ingredienser!
Reviews
Trevlig personal, rent och snyggt, men..på tok för lite mat för pengarna. Beställde 2st yakiniku och jämfört med hur mkt du får på andra ställen så var detta snålt tilltaget. Smakade bra, men som sagt för små portioner.
Alltid väldigt god sushi. Fint presenterad och smakrik. Trevlig personal. Att sitta där och äta är inte det mest romantiska, men jag tror att det är meningen att maten ska tas med men att det ska finnas alternativ att äta där.Mat: 5/5
Helt ärligt, topp betyg. God mat, snabba och otroligt trevliga personal. Vi bor nära och äter där minst en gång i veckan.
Mycket bättre efter ägarbyte! Smakfulla mat! 5 stjärnor!!!
Bästa sushin jag har ätit!!!! Såååå trevlig personal !
Jättegoda sushi, fräscha råvaror. Trevlig personal, man kan alltid specialbeställa. Det skulle vara jättebra om ni börjar servera/sälja ramen :
Jag skulle nog kalla detta för den perfekta kvarterssushin! Jag är inte så kräsen av mig, visserligen, men jag hittar verkligen inget fel med sushin, servicen eller något annat. Det första jag brukar kolla på är Misusoppan stavning? och här ingår den både i priset och är väldigt god, vilket är viktigt. Sen är sushin perfekt, riset är inte för klibbigt men heller inte för hårt och är precis lagom sött för att framhäva smaken på fisken. All fisk jag fått de gånger jag beställt härifrån har varit jättefin och god, inget att klaga på. Avokadon har även den varit bra alla gånger. Någon gång var den något omogen, men med sådana råvaror får man ta vad man har. Något jag eventuellt kan anmärka på var att Ramensoppan kändes något billig, speciellt för priset; den var inte äcklig eller något, men kände att jag nog ville ha mer för de pengarna. Servicen är även den väldigt bra! Trevliga och korta telefonsamtal när man beställer maten. När man kommer in i lokalen möts man alltid av ett leende. Så mysig personal! Lokalen tänker jag inte skriva något om då det uppenbarligen inte är tänkt att vara en restaurang man kommer till för att äta, det är ett ställe man beställer mat ifrån, speciellt under dessa tider. Köper du din sushi här kommer du inte bli besviken! Jag kommer fortsätta gå hit så fort jag blir sugen på hämtmat, inte orkar laga något eller strömmen gått det har också hänt!
Jättegod sushi! Trevlig personal som lyssnar på det jag vill ha! Blir lite dyrare pga mina specialbeställningar men helt klart mitt favorit sushi ställe! Beställer Grillad laxrulle eller stor sushi!
Sushin va helt ok, ramen nudlarna va inte bra smakade buljongtärning med för mycket vatten, äggen var inte marinerade samt hårdkokta, sen Kimshin gav en konstig sötma i smaklöstvatten. Nudlarna smakade eldorado från Willys. Är ni sugna på ramen noodles och tänker köpa härifrån, gör er själva en tjänst åk till matbutiken och köp 5kr påsar mer smak. Tycker inte att man ska kalla detta för ramen nudles.
Mycket otrevligt bemötande då kökschef ägare! skrek på kunder i en väldigt upprörd ton. Inte smart under corona tider dessvärre. jag hänvisar er till arigato i Sollentuna istället med mycket trevligare bemötande. Usch
Comment on this business

to add Arigato Sushi Ursvik map to your website;