facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Itamae

Address: Landsvägen 33 , Sundbyberg 172 63, AB, SE
Phone: +46 8 28 78 28
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 63


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 11:00-22:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: Itamae sundbyberg menu, Itamae sundbyberg reviews, Itamae sundbyberg photos, Itamae Meny, Itamae Sushi Stockholm, Itamae izakaya, Itamae Danderyd
Similar places near
East Thai & Sushi East Thai & Sushi 374 meter Beställt pad thai från foodora. Stor och god portion mat, rikligt med ingredienser!
Sushi King Sushi King 421 meter Klumpiga sushis, helt utan finess, inga roliga tillbehör, inget fint alls. Som... sko...
Matsu Sushi Matsu Sushi 473 meter "Hål i väggen" bl.a. med bra genuin Bibimbap som tillagas medans man väntar...
Thai House Wok Thai House Wok 630 meter Beställde röd curry med extra kyckling, kycklingen var rå och riset över kokt. Byt ko...
Number1sushibar Number1sushibar 815 meter
Arigato Sushi Ursvik Arigato Sushi Ursvik 3 km Trevlig personal, rent och snyggt, men..på tok för lite mat för pengarna. Beställde 2...
Reviews
Fint upplägg med många toppings och detaljer. Bitarna håller ihop bra när man lyfter dem och doppar i sojan. Bra smak och lagom tryck i ”wasabin”. Picklad rödlök och sjögräs vid sidan av ingefäran. Är inte helt nöjd med sojan, den har mycket hög sälta och tar lätt över. Doppa försiktigt!
Om det hade varit möjligt att inte ge denna resturang en enda stjärna alls hade jag gjort det. Har aldrig i hela mitt långa liv varit med om något liknande bemötande av servicepersonal. Personalen tänker inte alls på hygienen och har håret utsläppt under tillagning. Detta ledde till att vi hittade hårstrån i maten. När vi sedan bad om ny mat eller en återbetalning svarar personalen med "Ni får inga pengar tillbaka och ni försöker hassla oss, ni har själva lagt håret i maten". Otroligt oförskämt att anklaga någon för sådant. Hon tog sedan maten och envisades med återbetalningen. Hade inte kommit hit om jag så fick betalt för det. Ska man bedriva en resturang och ha ett bra kundflöde ska man också ha service inriktad personal med god kundfokus. Ofantligt besviken.
Har beställt härifrån flera gånger, alltid fräscht och gott, väldigt stort sortiment med både sushi, bowls, sallader och varmrätter. Jag har inte hunnit prova mig igenom hela menyn ännu - det lär ta ett tag - men jag har alltid beställt olika saker och hittills inte blivit besviken en enda gång.
Har ätit här många gånger och det brukar vara bättre än såhär. För just detta besök skulle jag ge 2 stjärnor. Riset var klumpigt och nästan geléaktigt, och yakinikun hade flera bitar som var torra i kanten. Kan bero på att vi kom straxt innan stängning. Men jag tycker att man måste hålla en viss kvalitet oavsett, annars är det bättre att säga att köket är stängt. Sushin här brukar vara bra.
Gjorde en floodora beställning för 1000 + kr och då man inte kunde välja soppa så skrev ja i kommentar "glöm inte soppan" men fick ingen soppa. De va riktigt snålt med tanke på vilka priser dem tar!
Väldigt oengagerad och ogästvänlig personal maten har blivit enormt mycket sämre sushi och eberol rulle med räka dåligt tillagat sushi luktar ofräscht dåligt ris nej efter att ha handlat här massor av gånger de senaste åren är det nu färdighandlat här
Beställde 10 bitar Spicy Tuna Roll med hemleverans. Var god mat överlag, men extremt tråkigt att dom lagt på små bitar av torkad koriander på maten iom att jag hatar koriander... Hade gärna fått stå i beskrivningen om dom ska använda koriander.
Inte värt pengarna. Förr fick man stora bitar och mycket topping och soppa med. Idag är bitarna små och väldigt lite topping och man måste själv komma ihåg att fråga om soppa annars blir man utan. Var mitt favorit ställe för 1 år sedan men tyvärr blir detta sista gången.
Mycket bra sushi. Lokalen är större än vad jag tror de flesta förväntar sig, men inte så charmig. Jag beställer hellre än äter här. Jag har alltid varit nöjd när jag beställt sushi härifrån.
Beställde hem, vilket tog 2 timmar. Det skulle ta max 1 timme. Maten var inte värd priset och hade inte så mycket smak. Foodorabudet skyller på lång väntetid i restaurangen.
Comment on this business

to add Itamae map to your website;