facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Artipelag

"Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art konst, Activities aktiviteter och Archipelago skärgård. Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat."
Address: Artipelagstigen 1 , Gustavsberg 134 40, AB, SE
Phone: +46 8 570 130 00
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 40


Opening Hours

Tuesday: 11:00-17:00
Wednesday: 11:00-17:00
Thursday: 11:00-17:00
Friday: 11:00-17:00
Saturday: 11:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Artipelag Sweden, Liljevalchs art gallery, Artipelag bröllop, Artipelag boat trip Strömma
Similar places near
Baden Cafe Baden Cafe 32 meter
Café Tornhuset Café Tornhuset 3 km Gofika med massor av olika saker att välja på..allt från den vanligaste bullen till f...
Reviews
Vacker utsikt från café och restaurang. Man kan sitta både inomhus och ute på en veranda med utsikt över Baggefjärden. Vacker promenadväg på en plan träväg med utsikt mot Baggefjärden. Finns små stigar upp i skogen om man vill gå där. Finns utställningar och konst ute i naturen. Lätt att ta sig dit med buss 474 från Slussen med ett byte till buss 468 vid Värmdömarknad . Bäst att kolla tider eftersom 468 bara går en gång i timmen.
Fint område, härlig natur och båda restaurangerna är bra. Utställningarna kan man skippa, köpte ett årskort men det var rätt onödigt för min enkla smak. Man behöver nog förstå storheten i konst på ett högre plan. Den gången var det en utställning av en konstnär som jobbade med brons. Det fanns stora likheter med projektarbetet i årskurs 5. Skönt att vilsna själar kan ha en plats i samhället. Bortsett från utställningen som jag hade svårt att uppskatta var allt fantastiskt
Oas strax utanför Stockholm i storslagen natur. konstmuseum och en butik med egna designprodukter. Här reser sig en Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt.
En pärla gömd i skogen på Värmdö. Visste att det skulle finnas restaurang mm. Trodde det var i en vanlig park med skulpturer. Den stora moderna byggnaden låg inne i tallskogen intill Baggenfjärden.. Man behöver inte parkera ett par kilometer ifrån. Där kommer den första stora parkeringen. Man kan fortsätta ända fram. Där finns betalparkering nära byggnaden. En stor entré in i hall o café med mat också. Stora fönster med utsikt. Present butik. Man får ta fin hiss ner till toaletter o utgång i naturen. Toalett avdelningen är imponerande. Jättestora gemensamma tvättställ med mässingskranar, som maskar i stenblock. Ett på dam o ett på herr. Man kan sitta utomhus o fika/ äta på olika terrasser. En rullstol o barnvagnsanpassad träklädd promenad sträcka börjar här. Den är extremt fint gjord med räcken o belysning. På vissa platser finns konstverk. Det går nerför till en plats med betong rygga. Där finns sittgrupper för eget fika. Den köper vidare i naturen nära vattnet o skogen. Här o var kan den som vill, kliva ut på någon mindre stig, fram till ett konstverk. Flera fina bänkar att vila på. Sista biten tillbaka är frus. Men man kan ju vända o gå den fina klädda trästräckan tillbaka. MEN,,,,, det blir en lång brant backe uppför till huset. Allt är ett mycket trevligt minne. Man kan köpa till häfte för 50kr med info om konstverken o mer utförlig karta.
Otroligt vackert och intressant konstmuseum Vackert beläget Alltid fantastiska utställningar Rekommenderas starkt
Har bara gått runt på utsidan, mkt härliga promenadstigar.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Fantastiskt naturskön plats. Lättgånget även med tex rullstol, rollator eller barnvagn. Spännande konstverk både utomhus och inomhus. Fint matställe med vällagad mat alt fika. Väl värt att besöka.
Ca 20 minuter från Stockholm ligger den natursköna Artipelag innbäddat i grönska och havet . Redan vid den stora parkeringen så märker man av stillheten. Man kan åka ända fram till Artipelag med bilen kostar dock lite extra eller parkera nedanför. Det finns en mycket härlig naturstig som går precis längs med vattnet. Väl framme så kan man välja på flera olika matställen . Restaurang Bådan samt även en våning upp. Båda serverar mat samt tillbehör. Finns även en uteservering med utsikt över havet. Väl på plats så kan man även gå på utställningar av olika sorters karaktär. En våning ner finns även gått om toaletter. Sammanfattningsvis så är Artipelag ett trevligt ställe att umgås på . Rekommenderar det starkt.
Om man har släktingar eller vänner på besök och undrar var man ska ta med dem på och visa upp är detta ett perfekt ställe. Om man har yngre barn kommer det funka på sommaren när man kan bada och leka nere vid vattnet medan de vuxna ser utställningen. Mina egna är 16 och 14 år och de tyckte det var sevärt men de är rätt estetiska.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Häftig lokal men restaurangen är väldigt dyr utan att ha motsvarande kvalitet. Enligt menyn skulle de ha nattbakat fläskkött men det fanns bara halvtaskiga Wallenbergare, men med samma höga pris, 175 kronor. Och det stod en gammal sur gubbe i kassan som inte ville hälsa.
Comment on this business

to add Artipelag map to your website;