facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Tornhuset

"Café Tornhuset ligger nere i hamnen där har du utsikt över vackra Farstaviken. Kom in på en fika, vi har öppet alla dagar.Välkommen!"
Address: Odelbergs väg 11 , Gustavsberg 134 40, AB, SE
Phone: +46 8 570 300 50
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 40


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: Café tornhuset gustavsberg menu, Café tornhuset gustavsberg reviews, Café tornhuset gustavsberg photos, Delselius Gustavsberg
Similar places near
Kanel & Kardemumma Kanel & Kardemumma 254 meter
Delselius Konditori Delselius Konditori 651 meter Gott kaffe,god smörgås.Stort utbud.Trevlig personal.
Artipelag Artipelag 3 km Vacker utsikt från café och restaurang. Man kan sitta både inomhus och ute på en vera...
Baden Cafe Baden Cafe 3 km
Reviews
Gofika med massor av olika saker att välja på..allt från den vanligaste bullen till fina o goda tårtbitar. Även göttigt bröd finns att köpa. Alltid mycket folk i rörelse både på inne- och uteserveringen.Mat: 4/5
Ganska trevligt men lite off. Vänlig personal. Den veganska kakan var hyfsat god och kaffet ok. Vegetariska alternativ: Fanns en ok vegansk kaka
Vi hittade denna trevliga plats med en mycket bra uteservering. Flera lediga platser i solen.. men också bord i skugga... det uppskattade vi denna varma dag. Ett fik med mycket trevlig personal som håller snyggt och dukar av snabbt.. titta nedåt så ser du gott om sparvar som yr runt benen.. de vill också ha mat .. uppifrån är det måsar som cirkulerar... Ja sånt får man får stå ut med i skärgården. De var inte för påträngande utan ett naturligt inslag i hamnmiljön. Massor med annorlunda bakverk.. kanske de bästa jag ätit på länge. Vi åt även bakad potatis med skärgårdsröra.. rekommenderas. 120kr för den potatisrätten. Fiket har fått flera priser och är allmänt berömt. Rekomenderar att du också går runt och titta i de butiker som ligger runt hörnet från fiket. .. där kan du fynda. Parkering finns på torget vid porslinfabrikens utförsäljning. Gratis 3 timmar denna söndag med EasyPark app... Se skyltning för priser och tider varierar. Parkering: Se resentionens text.
God semla, välbakad. Trevligt ställe som vi besökt många gånger. Rekommenderas.Mat: 5/5
Café Deselius en av många härliga caféer med Värmdös finaste utsikt. Mycket gott bröd och kakor serveras även glass sommartid. Mysigt kafé med lagom stort utrymme. Trevlig personal snabb betjäning även vid köer . En toalett finns . Man tar sig hit antingen med buss från slussen eller åka motorvägen samt även sommartid med båt . Gamla ångbåten Gustavsbergs sjuan . Finns gott med parkeringar i området.
Väldigt trevligt! Mysigt och gott. Finns fika och lättare maträtter. På sommaren måste vara skönt med uteserveringen. Skulle verkligen rekommendera!
Otrevlig kassörska som är dessutom diskriminerande mot folk som är inte vit hudade. Aldrig igen!Mat: 1/5
Var där o lunchade m en väninna. Åt en bakad potatis. Så himla gott.Mat: 4/5
En härlig uteplats med utsikt över hamnen.Mat: 5/5
A-läge på uteserveringen, inne i viken vid Gustavsbergs hamn. Stort utbud, även av smoothies. Tyvärr inget bryggkaffe, kanelbullen var på gränsen till torr och läsken var ljummen. Det som glänser mest är nog kringlan ytterväggen.
Comment on this business

to add Café Tornhuset map to your website;