facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Asian Cooking Take Away

Address: Växjövägen, 30244 Halmstad
Phone: 035-129338
City: Halmstad
Zip Code: 30244


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00


related searches: Asian Cooking Meny
Similar places near
Thai by Thai Thai by Thai 2 km Skicka personen på en charmkurs. Kockarna fantastiskt bra dock!
Kinnohashi Sushi bar Halmstad Kinnohashi Sushi bar Halmstad 2 km Mycket gott och fint upplaggt. Möjligtvis ett litet minus för att det var för mkt sås...
Restaurang Lotus Restaurang Lotus 3 km Godaste asiatisk mat på länge ‍ Kan varmt rekommendera
Thai-Wok Halmstad Thai-Wok Halmstad 3 km Prisvärt och generösa portioner med god smak!
Thai T4 Thai T4 5 km Lunch buffé varje dag måndag till fredag. Det finns sushi thailändska mat rätter och ...
Daengs Wok Daengs Wok 5 km Vi gillar atmosfären av genuin streetfood, personalen var mkt trevlig och MATEN var o...
Bettans Bar Bettans Bar 10 km En riktig turistfälla som bör undvikas. Utsikten är fin men storleken och priserna på...
Reviews
Har ni bytat frityrsmet? Förr var de mer krispigt och fast! Nu är de väldigt poröst och flottigt.. Annars är ni stans bästa asian! Nån mer som har samma åsikt? Parkering: Många alternativ då de finns coop parkering
Levererade fel mat och skyllde på oss. Högljutt vid beställning. Väldigt otrevliga när vi påpekade felet. Väldigt lite kyckling i rätternaMat: 3/5
Bra mat på ett sådant litet ställe. Blev glatt överraskade när de gjorde så god mat och på så fint sätt. Rekommenderar varmt till den som vill prova på asiatiskt och vill ha maten snabbt. Vi åt där två gånger och äter gärna där igen. Nästa gång vi är i Halmstad blir det säkert en sväng inom :
Har aldrig ätit bättre Thai mat än på detta ställe, Asian Cooking TakeAway. Riktigt bra priser och stora portioner. Minst sagt Hallands bästa Thai mat. Rekommenderas till alla!!
Jättegod mat med mycket smak! Trevlig personal och maten kom snabbt till bordet. Kan varmt rekommendera de stekta nudlarna med räkor! Stora portioner dessutom!
Ser inte mycket ut för världen men väldigt gott. Deras grillade kyckling med jordnötssås var to die for. 5 små rätter kan också rekommenderas. Dock rätt så dyrt för att vara snabbmat. Parkering: Ligger precis jämte en matbutik så bara att ställa sig där.
Den bästa asiatiska maten du kan hitta i Sverige, 10/10
AsianCoking take away är mycket gott, stora portioner är gott och rikligt. Brukar åka dit och hämta om man har lite bråttom och inte vill stå och laga mat. Våra favoriter är grillspetten med jordnötssås.
Maten är okej. Var dåligt stekt en gång. Skitiga bord där ute. Det låter mycket från köket bättre att ta med maten Det är synd att det inte finns fler Thai restauranger i Halmstad hit går man för att det inte finns något annan. Parkering: Finns bra med parkerings platser.
Beställt här i många år men det blir allt mindre för var gång man beställer, förr kunde man dela på 4 små rätter + ha till dagen efter nu kan man inte ens dela längre.
Comment on this business

Directions to Asian Cooking Take Away with public transportation


Halmstad Cirkusplatsen 40 meters
1
145
16
318
319
5
7
Halmstad Måndagsgränd 90 meters
4
Halmstad Arena Södra 120 meters
4
7
Halmstad Arena 180 meters
1
5
Halmstad Lördagsgränd 240 meters
4

to add Asian Cooking Take Away map to your website;