facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bettans Bar

"Bettans Bar har en inriktning med skaldjur, sushi och asiatisk fusion som spännande kulinarisk twist. Nyfiken på nytänkande smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare? Välkommen till oss för en middag i solnedgången eller en bubblig lunch. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren."
Address: Tylösand, 302 73 Halmstad
Phone: +463530500
City: Halmstad
Zip Code: 302 73



related searches: Hotel Tylösand, Hotel Tylösand restaurang, Tylösand spa, Salt - Tylösand
Similar places near
Bettans Bar Bettans Bar 5 meter En riktig turistfälla som bör undvikas. Utsikten är fin men storleken och priserna på...
Kinnohashi Sushi bar Halmstad Kinnohashi Sushi bar Halmstad 8 km Mycket gott och fint upplaggt. Möjligtvis ett litet minus för att det var för mkt sås...
Thai by Thai Thai by Thai 9 km Skicka personen på en charmkurs. Kockarna fantastiskt bra dock!
Asian Cooking Take Away Asian Cooking Take Away 10 km Har ni bytat frityrsmet? Förr var de mer krispigt och fast! Nu är de väldigt poröst o...
Restaurang Jajamän Restaurang Jajamän 10 km Jättebra och fin restaurang. De är mycket snäll. Jag bifogar deras meny.
Reviews
En riktig turistfälla som bör undvikas. Utsikten är fin men storleken och priserna på lunchrätterna är ett skämt. Fyra vårrullar som består av lite sallad och koriander för 95 kr är ett rån för att inte tala om fyra friterade räkor med majonnäs för 135 kr. Tonfisk tartaren räddade upp situationen lite men var ej prisvärd. Vi blev tvungna att äta på ett annat ställe efter vårt besök för att bli mätta.
Vi var toppennöjda! Lite virrig personal, men de va glada och tillmötesgående. Rejäl plateau o allting smakade fantastiskt! Vi återkommer nästa år
Superfin vy över Tylösand och goda drinkar! Men där tar tyvärr stjärnorna stopp… Personalen beter sig som att de inte vill vara där, vilket förvånade mig en hel del eftersom jag sällan stöter på restaurangpersonal som får mig att känna sig besvärlig när de hänvisar till ett bord och serverar. Maten är definitivt i överpris, smakar under medel, och är i mycket små portioner. Jag har aldrig sett så små sushibitar i mitt liv. Vi beställde rätter med ostron och hummer i men de innehöll extremt sparsamt med dessa ingredienser. Bettans bar känns som en turistfälla. Du betalar i princip för vyn mot havet, dålig service och smaklös mat.
Sämsta jag någonsin varit med om. Väldigt snåla portioner men kostar skjortan. Smaklös och rent av vidrig mat. Personalen var otrevlig och man kände sig inte direkt välkommen. Vi kunde inte sitta ute och äta då personalen sa att man bara fick dricka ute. Men rätt som det var så dukades det upp för andra gäster utomhus. Undvik detta ställe. Fick åka in till stan och äta på en annan restaurang då vi inte blev mätta samt att maten var katastrofal.
Vi fick maten direkt efter beställning, verkade vara mikrad. Räkorna och dumplingens var färdiga direkt ur frysen från affär. ”Per gessles” rosé var fumee blanche som finns på Systembolaget. De hade tydligen inte hunnit byta ut etiketten. Serveringspersonalen var antagligen medvetna om hur kass maten var då ingen frågade om hur maten smakade.
Ett av de värsta ställen jag ätit på. Maten var inte särskilt god och var väldigt dyr för så pass små portioner. Varmrätterna för vuxna var storleken av en förrätt för ett barn. Personalen verkade inte heller vilja vara där och det var ett allmänt dåligt ställe
Chefs Choice, 8 rättersmeny är ett scam. Det serverades japanska rätter som smakar lika gott som i en medioker sushirestaurang, dock är priset nästan 10ggr dyrare. Det borde finnas förvarning om att det serveras endast japanska rätter i chef choice med tanke på att namnet på restaurangen är bettans bar!
Bra mat, kvaliteten på råvaror är hög. Utsikten magnifik. Man får tjata lite för att få ett bra bord. Konstigt då nästan alla bord är tomma.
God mat med glutenfria soja som standard. Urusel service med långa väntetider för att få beställa och lång väntan på maten. Också konstant kö till toaletten.
Fruktansvärd mat. Maten var värmd i mikron. Har aldrig varit med om en sämre matupplevelse. Jag trodde att jag va med i Gordons kitchen nightmare, och det är innan Gordon räddat upp restaurangen. Undvik det här stället.
Comment on this business

to add Bettans Bar map to your website;