facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Askersunds kommun

Askersunds kommun

About

Det här är Askersunds kommuns officiella facebooksida. Här lägger vi ut kommuninformation och besvarar frågor! Välkommen att kontakta oss!

Story

Detta är en facebooksida för dig som är nyfiken på vad som är på gång i Askersunds kommun, framför allt på bostadsfronten, men också annat roligt som är värt att veta.

Vi bygger! Vårt nya kunskaps- och kulturcentrum Sjöängen invigs i november och lägenheter planeras på bästa läge med sjöutsikt och tillgång till båtplats. För dig som vill bygga ditt eget drömhus har vi så klart prisvärda villatomter vid Vättern.


Regler för Leva och Bo i Askersunds kommuns facebooksida
Tänk på att:
- Inte skicka känslig information (personuppgifter, m.m.) genom våra sociala medier. Vi rekommenderar att du ringer, skickar brev eller e-post i stället.
- Sidan är inte en arena för politiska diskussioner.

Kommentarer får inte innehålla:
- Kränkningar, förtal, personliga angrepp eller förolämpningar.
- Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
- Olovliga våldsskildringar eller pornografi.
- Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet.
- Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material.
- Svordomar eller obscena ord.
- Kommersiella budskap eller reklam.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som bryter mot något i ovanstående lista, samt blockera användare som bryter mot sidans regler.

Synpunkter som kommer oss tillhanda via sociala medier, och som inte bedöms vara av ringa betydelse, registreras och blir en allmän handling som omfattas av offentlighetsprincipen.

Address: Stöökagatan 8, Askersund
Phone: 058381000
City: Askersund


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: askersund municipality, askersund styckmord, askersund sweden, askersund camping, askersund hotell, askersund cabinets, askersund ikea, askersund restaurang
Similar places near
Askersunds kommun Näringsliv Askersunds kommun Näringsliv 0 meter Askersunds kommun Näringsliv är en facebooksida riktad till dig som driver, äger elle...
Bemanningsenheten, Askersunds kommun Bemanningsenheten, Askersunds kommun 0 meter En kommunikationsväg mellan bemanningsenheten och vikarierna
Visit Askersund Visit Askersund 245 meter Turist- & Evenemangsbyrån hittar ni under sommaren i Askersunds hamn.
Fritidsbanken Askersund Fritidsbanken Askersund 340 meter Fritidsbanken i Askersund lånar ut fritids- och sportutrustning gratis. Vi finns i No...
Comment on this business

to add Askersunds kommun map to your website;