facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Askersunds kommun Näringsliv

Askersunds kommun Näringsliv

About

Askersunds kommun Näringsliv är en facebooksida riktad till dig som driver, äger eller arbetar för företag i Askersunds kommun.

Story

Välkommen till Utvecklingscentrum i Askersunds kommun. Denna facebooksida är riktad till dig som driver, äger eller arbetar för företag i Askersunds kommun!

Utvecklingscentrum är kommunens näringslivsenhet, som drivs i tätt samarbete mellan kommunen och våra företagarorganisationer: Företagarna, LRF och Askersund i Centrum samt våra större företag. Utvecklingscentrum arbetar framför allt med utvecklingsfrågor, främst för näringslivet, infrastruktur, marknadsföring och kommunens service till våra företag.


Här får du reda på det som händer i kommunen som berör näringslivet i Askersund. Inläggen handlar om allt från utveckling och tillväxt av kommunen och våra företag till praktiska saker som kommunens service och olika evenemang tillsammans med våra företag och företagsorganisationer! Vi delar också med oss av fakta, statistik och omvärldsbevakning som rör Askersunds tillväxt och näringsliv.
Webbplats www.askersund.se/uc Kontakta oss genom att skicka e-post till [email protected] eller 0853-81030.

Regler för Utvecklingscentrum i Askersunds kommuns Facebook
Tänk på att:
- Inte skicka känslig information (personuppgifter, m.m.) genom våra sociala medier. Vi rekommenderar att du ringer, skickar brev eller e-post i stället.
- Sidan är inte en arena för politiska diskussioner.

Kommentarer får inte innehålla:
- Kränkningar, förtal, personliga angrepp eller förolämpningar.
- Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
- Olovliga våldsskildringar eller pornografi.
- Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet.
- Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material.
- Svordomar eller obscena ord.
- Kommersiella budskap eller reklam.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som bryter mot något i ovanstående lista, samt blockera användare som bryter mot sidans regler.

Synpunkter som kommer Utvecklingscentrum tillhanda via sociala medier, och som inte bedöms vara av ringa betydelse, registreras och blir en allmän handling som omfattas av offentlighetsprincipen.

Address: Stöökagatan 8, 696 30 Askersund
Phone: 0583-81030
City: Askersund
Zip Code: 696 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: Intranät Askersund, Askersund kommunfullmäktige, Vätternrundan 2023 Askersund, Valborg Askersund, Nationaldagsfirande Askersund, Midsommarfirande Askersund, Skridskor Askersund, Bevattningsförbud Askersund
Similar places near
Askersunds kommun Askersunds kommun 0 meter Det här är Askersunds kommuns officiella facebooksida. Här lägger vi ut kommuninforma...
Bemanningsenheten, Askersunds kommun Bemanningsenheten, Askersunds kommun 0 meter En kommunikationsväg mellan bemanningsenheten och vikarierna
Visit Askersund Visit Askersund 245 meter Turist- & Evenemangsbyrån hittar ni under sommaren i Askersunds hamn.
Fritidsbanken Askersund Fritidsbanken Askersund 340 meter Fritidsbanken i Askersund lånar ut fritids- och sportutrustning gratis. Vi finns i No...
Comment on this business

to add Askersunds kommun Näringsliv map to your website;