facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Astrids

Astrids

About

Astrids vid Ängbyplan - Restaurangen för dig som vill ha en familjär stämning och härligt rustik matlagning.

Story

Astrids är drömmen om att skapa en familjär kvarterskrog med fokus på mat & omtanke.
Man ska känna sig som hemma när man kommer till oss. Både liten som stor. Familjen är en central punkt i våra liv och det vill vi även visa på Astrids. Vi kommer alltid betona vikten av att känna sig välkommen och omhändertagen på ett avslappnat & proffessionellt sätt.
Den klassiska svensk/franska matlagningen ligger oss varmt om hjärtat, gärna serverat med det lilla extra.



"Man ska känna sig som hemma när man kommer till oss. Både liten som stor. Familjen är en central punkt i våra liv och det vill vi även visa på Astrids. Vi kommer alltid betona vikten av att känna sig välkommen och omhändertagen på ett avslappnat och professionellt sätt."
Address: Färjestadsvägen 8, Bromma, 16851 Bromma, Stockholm, Sweden
Phone: 08-68428449
City: Bromma
Zip Code: 16851


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00


related searches: Astrid Smeplass, Years Astrid S, Astrid S height, Astrid S acoustic, Astrid S husband, Astrid S instagram, Astrid S net worth, Astrid S facebook
Similar places near
Pizza Hut Pizza Hut 3 km Trevlig personal. Covid-19 anpassat. Väldigt goda pizzor
Elliots Elliots 4 km Förrätten var väldigt god,kantarelltoast. Högrevsburgaren helt smaklös. Påpekade det ...
Reviews
Underbart första besök, god mat, uppmärksam service. Vi kommer tillbaka och smakar av resten!!
Riktigt god mat man känner att allt är hemlagat från grunden. Det är lite av den översta prisklassen men det blir värt det när man tar en tugga från den saftiga entrecote med den fantastiska rödvinssåsen. Personal är väldigt trevlig och man känner sig välkommen när man kliver in i denna fantastiska restaurang. Rekommenderar starkt att äta här.
Mysigt ställe med servering och mat i toppklass. Lite dyrare, men väldigt god mat och vin. Tjejerna som serverade höll hög standard samtidigt som det kändes familjärt. Kommer absolut gå dit igen!
Jättegod mat och trevligt bemötande. Jag hade önskat att man fick sitta längre än en timme fredagslunch. Det blev stressigt för oss.
Mycket god nyårsmeny- möjligen lite dåligt kryddad kalvfile o lite mer sås hade varit gott!
Lyxig kvarterskrog! Alltid härligt bemötande och spännande rätter. Några klassiker som alltid serveras men också nya smaker. Både servering och för avhämtning
Som Djurgårdare tar det emot att behöva slå sig ner på bänkar från Söderstadion. Men maten och servicen väger snabbt upp. Brommas bästa och trevligaste krog. Blev vårkycklingen igår 5/5.
Riktigt bra ambitiös kvarterskrog med bra mat, trevlig personal och riktigt duktiga på vin. Alltid värt ett besök.Mat: 5/5
Fantastiskt ställe!! God mat, väldigt bra service, mysigt och lugnt.Mat: 5/5
Mycket god mat och ett par rätter var riktiga fullpoängare som parmesan, citron-kötträtten!. Trevlig service och rekommendationer på vin. Utmärkt att det finns en lekyta för barn och att det verkligen är familjär stämning - här stör man inte som barnfamilj utan känner sig välkomnad! Första gången vi var där hade vi besvär med en av gästernas färdtjänst och vi hann inte äta efterrätt. Men personalen gjorde sitt bästa i situationen och skickade med oss tryfflar hem istället. Bra service på problem som låg utanför restaurangens kontroll.
Comment on this business

to add Astrids map to your website;