facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demontering

Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demontering

About

Husvagn ,Husbil o släpdemontering

BJUD GÄRNA IN ALLA SOM KAN HA NYTTA AV BEGAGNADE DELAR ;-)

Story

Autodemontering TT AB är ett auktoriserat företag för demontering av bilar och husvagnar samt försäljning av begagnade delar. Numera arbetar vi med att få en förbättrad miljömedventenhet och är miljöcertifierade enligt SBR. Vi arbetar idag med försäkringsbolag och kommun. Vi är medlemmar i Sveriges Bilskrotares Riksförbund och Laga.



"Vi säljer begagnade bildelar och sänder dit det önskar, även avhämtning i butiken är möjlig.Vi har även en husvagnsavdelning, med bl.a ett område med självplockÖppentider härMån-Ons 12,30-16,30Tors 12,30-18,00Fre 12,30-15,30"
Address: Ingenjörsgatan 1, 275 33 Sjöbo (commune)
Phone: 0416511370
City: Sjöbo
Zip Code: 275 33



related searches:
Similar places near
Sjöbo Gummiverkstad AB Sjöbo Gummiverkstad AB 414 meter Har varit en mycket näjd kund i flera år. Det är sällan jag vill recenscera men här ...
Sjöbo Bilvårdscenter Sjöbo Bilvårdscenter 1 km Lämnar in lortig gammal bil och får tillbaks en som ser skinande ren och ny ut!
Reviews
Professionell och alltid trevlig personal, med rätt hjälp och bra delar.
Mycket nöjd med mitt köp av 2 däck. Bästa priset och leverans direkt in i köket supertoppen
Perfekt med självplockning jag hittade precis det jag behövde och därtill trevligt bemötande.
Det jag behövde fanns , till hyfsat pris o kanonservice ! Då jag går med kryckor fick jag bärhjälp med mina inköp ut till bilen utan att behöva be om det ! Det blir fler besök o inköp där !
Beställde en del som var defekt när jag fick den trots "A" märkt. När jag sa det trodde inte säljaren på mig utan nonchalant menade att den var hel när den skickades. Jag returnerade den och dom såg då att den var defekt. Returen godkändes och jag fick pengarna tillbaka, han som skötte returärendet var trevlig och tillmötesgående.
Robbin lovade lägga undan ett ventilationsgaller, och fick mitt mobilnummer ifall problem uppstår, och så skulle han leta fram ett till behöver 2st han skulle sen ringa mig när han har två lika galler... . Tiden går och Tre veckor senare ringer jag Robbin och undrar hur det har gått. Då visar det sig att nu han har inga 0 galler ... Och mitt första galler som han lovade att lägga undan, vart det blivit av visste han nu inte.. Näää... Mycket snack och liten verkstad...
Råkade köpa bilbatteri som ej passade. Inga problem vid byte. Vänlig o tillmötesgående personal. Rekommenderas!
Bra service, trevlig personal. Bra ställe för att hitta reservdelar
Bra packat och supersnabb leverans!
Mycket trevlig bemötande via telefon. Hjälpsam och serviceinriktad. Beställde en del Måndag förmiddag, hämtade ut paketet Tisdag i Göteborg. Och som et himla stort plustäcken, alla våra problem löstes med den "nya" delen.
Comment on this business

Directions to Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demontering with public transportation


Sjöbo Malenagymnasiet 260 meters
330
340
Sjöbo väster 270 meters
330
340

to add Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demontering map to your website;