facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöbo Gummiverkstad AB

Sjöbo Gummiverkstad AB

About

Sjöbo gummiverkstad säljer däck och fälg med tillhörande service. Vi erbjuder också däckhotell.

Address: Verkstadsgatan 16, 275 39 Sjöbo (commune)
Phone: 041610515
City: Sjöbo
Zip Code: 275 39


Similar places near
Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demontering Autodemontering TT AB , Bil & Husvagns demon... 414 meter Professionell och alltid trevlig personal, med rätt hjälp och bra delar.
Sjöbo Bilvårdscenter Sjöbo Bilvårdscenter 2 km Lämnar in lortig gammal bil och får tillbaks en som ser skinande ren och ny ut!
Reviews
Har varit en mycket näjd kund i flera år. Det är sällan jag vill recenscera men här måste man säga att jag inte tidigare upplevt en sån bra verkstad. Jättebussig, kompetent personal, bra priser! Ska bli skoj att boka en ny tid till det ovanliga företaget :.
Grym service, vettiga priser och lätt att boka. Elias i verkstaden är en stjärna!
Kom ner till Sjöbo med en nedvirad ruta som fastnat. Åkte till Sjöbo Gummi utan att höra av mig, efter två koppar kaffe och 20 minuters väntan åkte jag därifrån med en hel bil. Trevligt bemötande och kunnig personal, TÄNK OM Sjöbo gummi fanns i varje stad, dröm!
Trevlig personal, blev bra med byte av bussningar och hjulinställning. Däck och liknande med hjulinställning fungerar bra. Lämnade även för AC-service vilket resulterade i att de inte kunde lösa mitt problem på verkstaden utan får lämna till annan verkstad med följd av dubbeldebetering av ett torkfilter och ökad felsökningskostnader. Rekommenderar inte att lämna på AC service då de inte har all utrustning för att hantera uppkomna problem.
Bra och trevlig personal snabbt service
Det var snabbt och trevligt som vanligt
Otroligt bra service och genomtrevlig personal som är beredd att ställa upp i alla lägen. Kom in utan att boka med ett punkterat traktordäck fram. Trodde att jag skulle behöva vänta till nästa dag innan det fixades. Men en av killarna släppte vad han hade för handen och lagade det omgående. Löste många problem för mig som måste ha igång maskinen så fort som möjligt. Tack för hjälpen Dennis!
Snabb bokning. Snabb och bra service. Utmärkt utfört arbete. Trevlig personal.
Snabbt däckbyte, proffsigt bemötande och trevlig personal. Supernöjd att ha förvaring av mina däck här :
Hej jag var där idag och fick två däck lagade och fick trevlig snabb och bra service - supernöjd!
Comment on this business

to add Sjöbo Gummiverkstad AB map to your website;