facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Avd 63 Torsby

Address: Torsby
City: Torsby


Similar places near
Torsby sjukhus-Akutmottagningen Torsby sjukhus-Akutmottagningen 14 meter Så dåligt att inte läkaren kommer till en patient som är ny op och som har ont så han...
Allmottagningen Allmottagningen 17 meter Så proffsigt! In efter remiss från VC. Röntgade axel, läkare bedömde bilderna och jag...
Torsby Sjukhus Torsby Sjukhus 41 meter Ett av Värmlands akutsjukhus, beläget i centrala Torsby. På sjukhuset jobbar många du...
Reviews
Så proffsigt! In efter remiss från VC. Röntgade axel, läkare bedömde bilderna och jag var ute från sjukhuset igen på 15 minuter!!
Så dåligt att inte läkaren kommer till en patient som är ny op och som har ont så han fick panik Skörterska har ring på läkaren i timmar han svarar inte. Avd 64 torsby sjukhus.
Så enormt segt och dåligt varje gång man blir tvungen att besöka. Dålig prioritering! Blir så enormt ledsen att allvarliga skador kan väntas på så länge, tyvärr alltså men hit vill man inte!
Trevlig personal och god omvårdnad
Katastrofal postophantering*. *Hade velat kalla det postopvård, men det var det knappt och verkligen inte omvårdnad. Usch!
Helt otroligt vilken dålig service. Tänker iallafalall! Fick äntligen komma in och få mitt finger undersökt av en doktor. Doktorn sa att han skulle beställa röntgen och att får vänta inne i rummet där han undersökte mig på att en sköterska skulle visa mig vart väntrummet till röntgen var. Satt inne i det rummet i 1h utan att någon kom. Så gick ut 10 meter och såg en hel drös med sköterskor inne i deras fikarum och skrattade medans dom kollade på dator. Wow..
Jag kände mig trygg jättetrevlig kvinnlig läkare som verkligen brydde sig om mig o lyssnade på vad jag sa. Så borde alla läkare vara.
Efter en tia mycket bra hjälpt och utförligt undersökt av underbart trevlig personal.
Man får den vård&behandling som Patienten förväntar sig
Bra skit Här kan man bli omplåstrad när man lekt med elden, fått skott skada eller mår allmänt kass Trevlig personal bra priser och stort utbud
Comment on this business

to add Avd 63 Torsby map to your website;