facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torsby Sjukhus

Address: Lasarettsvägen 8, 685 34 Torsby
City: Torsby
Zip Code: 685 34


Similar places near
Allmottagningen Allmottagningen 25 meter Så proffsigt! In efter remiss från VC. Röntgade axel, läkare bedömde bilderna och jag...
Torsby sjukhus-Akutmottagningen Torsby sjukhus-Akutmottagningen 38 meter Så dåligt att inte läkaren kommer till en patient som är ny op och som har ont så han...
Avd 63 Torsby Avd 63 Torsby 41 meter Så proffsigt! In efter remiss från VC. Röntgade axel, läkare bedömde bilderna och jag...
Reviews
Ett av Värmlands akutsjukhus, beläget i centrala Torsby. På sjukhuset jobbar många duktiga läkare från olika delar av Europa, sjukhuset och läkarna lockar även hit många AT-läkare. På Torsby sjukhus utförs avancerad kirurgi inom flera områden. Sjukhuset har helikopterförbindelse med flera av landets större sjukhus för de patienter som behöver detta. Många diagnoser kan skötas genom att endast vara patient i Torsby, men för viss sjukhusvård kan resor till Centralsjukhuset i Karlstad vara nödvändigt. I anslutning till Torsby sjukhus ligger Torsby vårdcentral, denna nås via samma entre.
Haft många besök på akuten och är inte många gånger jag fått den hjälp som behövts. Igår åkte jag in efter blödningar från en operationssår, en allmänläkare kollade lite snabbt, ringde en kirurg som inte ens iddes komma och kolla själv utan skickade hem mig via telefon. Åkte till Karlstad istället där röntgen visade vätskeansamlingar som behöver opereras. Var väl en jävla tur jag inte lyssnade på dem!
Var på akuten söndag 12/11 med en inflammation i halsen som kräver antibiotika. Först fick jag inte komma in, när jag efter 4 samtal fick komma in blev jag avvisad pga ”inte tid med halsproblem”. Fick inte förklara mig för den häxan till sköterska som satt där ens, blev bara utkastad. Fick dra till jourtandläkaren i Karlstad och betala 2000 spänn för att få antiobiotika. Som vanligt så klagar era hopplösa sköterskor på att dem har för mycket att göra. Inte en enda bil på parkeringen, inte en själ i väntrummet. Ändå blir man avvisad. Ska ägna resten av mitt liv till att säkerställa att denna sköterska aldrig får jobba med hälsa igen.
Så dåligt att inte läkaren kommer till en patient som är ny op och som har ont så han fick panik Skörterska har ring på läkaren i timmar han svarar inte. Avd 64 torsby sjukhus.
Så proffsigt! In efter remiss från VC. Röntgade axel, läkare bedömde bilderna och jag var ute från sjukhuset igen på 15 minuter!!
Helt otroligt vilken dålig service. Tänker iallafalall! Fick äntligen komma in och få mitt finger undersökt av en doktor. Doktorn sa att han skulle beställa röntgen och att får vänta inne i rummet där han undersökte mig på att en sköterska skulle visa mig vart väntrummet till röntgen var. Satt inne i det rummet i 1h utan att någon kom. Så gick ut 10 meter och såg en hel drös med sköterskor inne i deras fikarum och skrattade medans dom kollade på dator. Wow..
Jag kände mig trygg jättetrevlig kvinnlig läkare som verkligen brydde sig om mig o lyssnade på vad jag sa. Så borde alla läkare vara.
Katastrofal postophantering*. *Hade velat kalla det postopvård, men det var det knappt och verkligen inte omvårdnad. Usch!
Bra skit Här kan man bli omplåstrad när man lekt med elden, fått skott skada eller mår allmänt kass Trevlig personal bra priser och stort utbud
Efter en tia mycket bra hjälpt och utförligt undersökt av underbart trevlig personal.
Comment on this business

to add Torsby Sjukhus map to your website;