facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axtorp Sun House

Axtorp Sun House

About

I den harmoniska miljön på Axtorp Sunhouse lämnar tankarna vardagen. Kom och upplev vår unika miljö uppbyggd med sol, värme, ljud och vind – en otrolig verklighetskänsla!



"En ombyggd ladugård med spa med ljusterapi, spabad, pool mm. Slappna av på vår sandstrand och stäng mörkret ute. Bada i våra varma pooler eller koppla av i våra massagefåtöljer. Eller varför inte koppla av i bastun en stund. Vi tar emot både företag, privat personer i både små och stora grupper, konferenser, möhippor, svensexor mm. Närhet till både Jönköping, Falköping, Skövde, Tidaholm"
Address: Axtorp 8, 560 42 Sandhem
Phone: 0705-560057
City: Sandhem
Zip Code: 560 42


Similar places near
Skogsro Spa Skogsro Spa 2 km Fint område. Härlig trädgård, 2 bastu och 2 spanar. Bra spapaket och fantastisk mat !...
Reviews
Fantastiskt ställe! 5 tjejer hade underbara timmar av sol,bad och återhämtning. Allt var perfekt! Det va så otroligt bra att det inte va så mycket folk på samma gång. Så lugnt och skönt, så man kunde verkligen slappna av ordentligt. Kommer garanterat tillbaka!
Mycket avkopplande ställe med inomhus sandstrand med sol som på sommaren även mitt i vintern. Finns även bubbel bad och en mindre saltvatten pool. Massage stolar och bastu finns. Perfekt ställe för den som längtar efter sommaren även när årstiden inte medger det.
En trevlig stund och välbehövlig paus från vintermörkret. Rekommenderas varmt!
Ja det var häftigt o härlig upplevelse Och bra service i rätt miljö.. Prova detta !!!
Jag hade inte förväntat mycket mer än några solstolar och en kvartslampa men blev positivt överraskad. Anläggningen har två delar; en solavdelning med stolar, sand och sollampor som gav behaglig värme och avslappning och en spa avdelning med ett bubbelbad och ett bad av samma storlek med varmt stilla vatten. Det fanns också en infrabastu och fem massagestolar. Tyvärr var en helt ur funktion och en annan med bristfällig funktion vilket drar ner totalintrycket. Kaffe, vatten, juice, hembakt bröd och trevlig personal. Totalt en angenäm upplevelse.
Det var en mycket trevlig och familjärt intryck och kännsla, trots vi vart ny till komma, från annan ort kändes vi.mycket välkomna
Underbart rekommenderar verkligen detta spa.
Fantastiskt mysigt ställe! Redan när man kliver över tröskeln åker axlarna ner. Den rogivande atmosfären, solstunden med frukt och juice, vällagad mat och relaxen med bastu, bad, jacuzzi och härliga massagefåtöljer är ett vinnande koncept på total återhämtning. Du har känslan kvar i kroppen i flera dagar. Rekommenderas varmt och återkommer gärna.
Saknade havsbrus och fågelsång
Comment on this business

to add Axtorp Sun House map to your website;