facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skogsro Spa

About

Skogsro Spa i Sandhem

Story

En mysig spa-anläggning 4 mil NV om Jönköping. Kika in på vår hemsida där du även hittar vår web-shop med svenska ekologiska hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG, samt många andra eko-märken www.skogsrospa.se Fri frakt inom Sverige



"Spa-anläggning i skogsmiljö. Fin butik och webshop med ekologisk hudvård, hårvård och makeup med brett sortiment. Härliga behandlingar för kropp och ansikte."
Address: Sandhems ruder Skogsro, 56594 Sandhem
Phone: 0515-760095
City: Sandhem
Zip Code: 56594



related searches:
Similar places near
Axtorp Sun House Axtorp Sun House 2 km Fantastiskt ställe! 5 tjejer hade underbara timmar av sol,bad och återhämtning. Allt ...
Reviews
Fint område. Härlig trädgård, 2 bastu och 2 spanar. Bra spapaket och fantastisk mat !! Skulle gärna äta lunch där varje vecka !
Skogsro spa ligger verkligen i skogen vid ett litet samhälle. Butiken är inte så stor men fullproppad av ekologiska, giftfria produkter. Mysigt att gå in i den lilla röda stugan på landet och se alla flaskor och burkar utmed väggarna. Det som säljs är allt som är bra för hud och hår. Smink, lotion, schampo, scrub, fot/handcreme och mycket mer. Man får ta lite tid på sig för att ta in allt som finns. Bra att läsa på lite innan vilka märken som finns och som man är nyfiken på. Skogsro spa har en hemsida så man kan kolla runt lite och se vad som passar en. Det finns också ett stort utbud av behandlingar där dom använder de produkter dom säljer. Det brukar anordnas olika event som är trevliga. Förra sommaren bjöds det på kaffe i den lilla mysiga trädgården när man handlade. Är man nybörjare på giftfritt så våga fråga tjejerna som jobbar med det. Dom är mycket kunniga och brinner för det ekologiska.
Supermysigt spa där man får både hög kvalité av produkter och trevligt bemötande samtidigt som man får den friska luften som bara går att hitta i skogen. Vi var 5 personer som valde spapaket "livsnjutaren" och var alla supernöjda. Jättetrevlig personal, fina lokaler och väldigt prisvärt. Stort utbud av behandlingar så det finns gott om alternativ för alla. Rekommenderas starkt!
Bra upplägg! Vår grupp på 5 pers var ensamma där vilket var väldigt skönt. Bra massage, bra och skön ansiktsbehandling, god mat. Poolen kunde ha haft lite varmare vatten, då man frös efter ett litet tag.
Toppen ställe. Duktig och trevlig personal. Underbart. Skön massage. Bästa stället som finns.
Fin miljö det var verkligen en rofylld miljö. God mat fint dukat. Och en underbar behandling på hela kroppen.
Mycket fint ställe är så mysigt
Härlig massage och god mat
Har bara varit där 1 gång på behandling men. Ska dit igen mysigt och trevlig personal.
Underbart ställe, underbar upplevelse. Bemötandet var professionellt men ändå personligt och avslappnat. Vi kände oss omhändertagna, men fick ändå tid för oss själva för att bara njuta. Behandlingarna var vi båda otroligt nöjda med och maten var på topp. Som gravid fick jag allt anpassat efter mina behov och begränsningar. Hit åker vi igen och detta ställe rekommenderar vi varmt!
Comment on this business

to add Skogsro Spa map to your website;