facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bäckakrogen AB

Bäckakrogen AB

About

Njut av hemlagad husmanskost med inspiration från alla världens hörn. Är du hungrig på morgonkvisten? Välkommen in och smaka våra goda frukostbaguetter



"Kom och ät vår lunchbuffé, husmanskost med inspiration från hela världen. Vi gillar gamla mattraditioner ochjobbar efter vad säsongen har att erbjuda, för oss är matlagning ett hantverk och jobbar gärna med lokala leverantörer.Frukostservering är ett måste i dessa kvarter med kontor och industri in på knuten.Vi har konferenslokaler för sällskap upp till 35 sittande personer och erbjuder fika med liten kaka eller frukt.Kontakta oss för frågor och offert."
Address: Gjutaregatan 12, 30262 Halmstad
Phone: 035-227991
City: Halmstad
Zip Code: 30262


Opening Hours

Monday: 07:00 - 14:30
Tuesday: 07:00 - 14:30
Wednesday: 07:00 - 14:30
Thursday: 07:00 - 14:30
Friday: 07:00 - 14:30


related searches: Goddagens halmstad, Västergök Halmstad, Köket Lokstallarna, Kens Gomidda Halmstad, Jarlen Halmstad, Bäckagårdskrogen, Kometen, Halmstad lunch
Similar places near
Kalervos Kalervos 2 km Köttfärslimpa smakade ingenting, Noll peppar o salt. God mos och okey sås. De skall f...
Tre Hjärtan Tre Hjärtan 3 km Dom två killarna som jobbade idag 23/7 på kvällen förtjänar 5 stjärnor, jättebra serv...
Hello takeaway Hello takeaway 3 km Trevlig personal, fantastiskt god mat. Möjligen en aning dyrt.
Pick n Go Halmstad Pick n Go Halmstad 4 km Säkert god mat men varför får man inget svar på en fråga man ställt?
Halmstad Live Halmstad Live 4 km Ganska obekväma sittplatser om man är på "show", men i övrigt helt ok lokal...
Gomidda Sports & Steakhouse Gomidda Sports & Steakhouse 6 km Vi serverar lunchbuffé i form av husmanskost. Välkomnar alla former av cateringuppdra...
Reviews
Luras inte av 4 stjärnor, en av de sämsta upplevelserna jag haft. Man är rädd att prata i lokalen då alla stirrar på en. Maten är förmodligen fryst och värms upp på beställning.
Okej smak på maten. Dock inte så varm. Trevligt bemötande men trist lokal. Trasiga och slitna möbler.Mat: 3/5
Första besöket och sista med. Stor lokal som inte har renoverats sen byggnaden uppfördes gissar jag. Toaletterna är rätt dåliga de med. Till maten: Serverades köttfärslimpa igår och den var torr och smaklös, säkert något de köper in och bara värmer på . Maten överlag märks att den inte lagas på plats utan man köper in frysvaror och värmer upp, till detta kommer ett lunchpris av 99 kr. Ett rent skämt måste jag säga, maten skulle på sitt max få kosta 60kr. Nä åk till andra lunchställen och ät för här får man inte bra mat för sina surt förvärvade pengar.
Ganska typisk lunchrestaurang. Kapacitet för många lunchgäster men lokalen känns lite opersonlig. Bra service och mestadels god mat med lite minus för överkokta frysta grönsaker vilket för tankarna till gamla skolbespisningar. Plus för att det ingår både måltidsdryck och lättöl som alternativ i priset. Betyget ligger på 3.5 men når inte riktigt upp till 4. Men jag rekommenderar ändå stället för den lunchsugne
Bra lunchrestaurang med god mat och trevlig personal. Köper man genom ResQ Club så blir det riktigt billigt. Parkering: Restaurangen ligger i ett industriområde med tillgång till parkering i anslutning till entrén.
Dagens är alltid mycket bra! Frukost också kanon
Själva restaurangen påminde mig om en skolmatsal men maten var vällagad och god, bra husmanskost helt enkelt samt kaffe för de som vill ha det efter maten.
Denna lunchrestaurang har oftast bra husmanskost. Kött, Fisk eller pasta finns alltid att välja emellan. Jennie med övrig personal är alltid trevliga. Finns alltid mat kvar även om man kommer sent.Är en av de bästakanske den bästa ResQ- Restaurangen i stan.
Bra lunchställe med anrika lokaler
Jättegott mat , besökte den en gång men kommer att käka där säkert igen !
Comment on this business

to add Bäckakrogen AB map to your website;