facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kalervos

Kalervos

Story

Mat lagad från grunden.

Address: Stationsgatan 37, 30250 Halmstad
Phone: +46 35 18 88 28
City: Halmstad
Zip Code: 30250


Opening Hours

Monday: 11:00 - 13:30
Tuesday: 11:00 - 13:30
Wednesday: 11:00 - 13:30
Thursday: 11:00 - 13:30
Friday: 11:00 - 13:30


related searches: Halmstad lunch
Similar places near
Tre Hjärtan Tre Hjärtan 1 km Dom två killarna som jobbade idag 23/7 på kvällen förtjänar 5 stjärnor, jättebra serv...
Pick n Go Halmstad Pick n Go Halmstad 1 km Säkert god mat men varför får man inget svar på en fråga man ställt?
Hello takeaway Hello takeaway 1 km Trevlig personal, fantastiskt god mat. Möjligen en aning dyrt.
Halmstad Live Halmstad Live 1 km Ganska obekväma sittplatser om man är på "show", men i övrigt helt ok lokal...
Bäckakrogen AB Bäckakrogen AB 2 km Luras inte av 4 stjärnor, en av de sämsta upplevelserna jag haft. Man är rädd att pra...
Gomidda Sports & Steakhouse Gomidda Sports & Steakhouse 4 km Vi serverar lunchbuffé i form av husmanskost. Välkomnar alla former av cateringuppdra...
Reviews
Köttfärslimpa smakade ingenting, Noll peppar o salt. God mos och okey sås. De skall få mer chanser, kan bara bli bättre. De heter numera KÖKET Lokstallarna.
Kalervos levererar som vanligt! Mycket god lasagne! #lasagna #lasagne #italianfood #italienskmat #realfood #äktamat #homemade #hemlagat #gourmet #gourmetfood #gourmetmat #yummy #mums #nice #gott
Tydligen är det för jobbigt att ta bort en ingrediens när man gör sallad. Så det får man inte. Servicekänsla? Och hur gör man om man är allergiker? Har från och med till nu handlat ett 15-20 luncher i månaden, men kommer inte göra det i fortsättningen. Det finns många andra ställen där man faktiskt är mån om sina kunder istället. Kommer även uppmuntra mina arbetskamrater att inte beställa där utan någon annanstans.
Lunchrestaurang en bit utanför centrum. Ingen buffé. Erbjuder tre olika dagens plus salladsmeny. Har en drive through-lucka för avhämtning. Står det inte i menyn vilket kött som rätten innehåller. Räkna med att det är fläskkött. De försöker snåla in på nötköttet så mycket de kan.
Det enda som talar för denna restaurang är läget och att den inte har några konkurrenter i närheten. Vilket gör att jag gått dit två dagar i rad även då jag tycker maten är i form av dålig skolmat.
God mat men jag är inte så positiv till atmosfären. Trevlighetsfaktorn saknas, men det är ju inte den man ska äta, det är ju maten och den var god.
Var där med aktiespararna där maten förvisso ingick i inträdet. Sämsta mat jag ätit. Nån fisk med potatis. Inte en gnutta sallad. Så dåligt och luktade sååå illa!!
Restaurangen ligger i en trevlig lokal, tyvärr avspeglar sig inte matens kvalitet jämfört med lokalen. Duger, men inget man ser framemot...
Det var verkligen inte god mat, tråkigt för jag åt mycket där för några år sedan och var då väldigt nöjd. En klar försämring.
Maten är god ibland : Lite för enkelt för sitt pris ibland
Comment on this business

Directions to Kalervos with public transportation


Halmstad Stapelgatan 110 meters
12
14
83
Halmstad Knäredsgatan 190 meters
12
83
Halmstad Stålverksgatan 190 meters
12
83
Halmstad Slakterigatan 210 meters
14
Halmstad Kristian IV:s väg 300 meters
12
83

to add Kalervos map to your website;