facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Backstage Rockbar

Backstage Rockbar

About

Krogen som doftar Heavy Metal, burgare och öl. Nya livespelningar, event och materbjudanden varje vecka, året om!!

Story

Backstage -Rockbar- is the pub that smells Heavy Metal, burgers and beer. We offer a meaty and affordable menu which we back up with a rock inspired bar assortment. We have two bars, live stage, slot machines and blackjack. New live shows, events and great food offers every week, all year round. Over 300 Swedish and internationally known bands have played here.



"Rock pub. Restaurang med två barer, scen och spelrum. Sommartid finns även en extra utescen. Här serveras amerikansk mat. Stort öl- och dryckessortiment."
Address: Kungsg. 24, 461 30 Trollhättan (commune)
Phone: 052018733
City: Trollhättan
Zip Code: 461 30



related searches:
Similar places near
The Bishops Arms Trollhättan The Bishops Arms Trollhättan 76 meter Testade en jättegod suröl, hade inte hört talas om den innan. Trevligt ställe och god...
Butlers Butlers 104 meter Väldigt bra mat, bra service. Åt tre rätters med sambon senast. Fick allt vi ville oc...
DeCore - Studentpuben i Trollhättan DeCore - Studentpuben i Trollhättan 308 meter Har varit aktiv i studentkåren i några år nu under mina studier och rekommendersr SHV...
Trollhättans Bowlinghall Trollhättans Bowlinghall 392 meter Vi har firat barnets kallas der och vi är jättenöjda. Stor tack för personal
Nitlotten Nitlotten 424 meter Kanontrevlig personal, bästa glassen på planeten och ett magiskt läge. En oas!!!!
Wirrys Krog / Trollhättan Wirrys Krog / Trollhättan 686 meter Riktigt god pizza! Väldigt trevlig personal, bra råvaror och väldigt bra pris.
Emma Kvarterskrog Emma Kvarterskrog 855 meter Tog en tur genom Trollhättan och skulle äta med sambon, båda tog oxfilé special. Var...
Pizzeria Nya Favoriten Pizzeria Nya Favoriten 2 km Klart en av dom bästa pizzeriorna i Trollhättan. Alltid trevlig personal och snabb se...
Skoftebyns Kvarterskrog Skoftebyns Kvarterskrog 3 km Har bott i Skoftebyn nu i tre år och bestämde oss spontant för att ta en promenad bor...
Skoftebyns Kvarterskrog Skoftebyns Kvarterskrog 3 km Snart öppnar vi Trollhättans bästa burgar och pizza ställe! Mer info inom kort!
Reviews
Mysigt ställe med olika vrår där man kan koppla av. God mat som serverades snabbt. Ljudet på livemusik som bjuds är det bästa! Sist men inte minst den otroligt hjälpsamme värden Fredrik!
Så fruktansvärt trevlig atmosfär. Inte svindyrt, speciellt inte under happy hour som är fram tills 22 Rekommenderar starkt, speciellt om du gillar rock, såklart.
Bästa baren i Trollhättan, go stämning och ett ställe för alla som tycker om lite mer traditionella barer och rock musik.
Bra musik, härlig atmosfär och trevlig personal.
Alltid trevlig stämning, bra priser, uppträdande, bra musik. Uteservering på sommaren. Mycket bra bar!
Det här är en fruktansvärt smutsig bar! i checken de 50 kronor för entrén det är inte klart varför? När min man och jag frågade varför de tog 100 kronor från oss, skrattade säkerheten och bartendern åt oss! Och när jag sa att de skulle lämna tillbaka pengarna till oss började de säga alla möjliga oförskämda ord Bara en skräck och en mardröm! Bedragare jobbar i den här baren! Personalen och säkerheten är full! Jag hoppas att den här baren kommer att stängas! Det finns många bra barer runt omkring och där är fri entré!
Ett av de bästa ställena i hela Sverige. Super schysst personal, billig öl och grym stämning.
Mycket trevlig liten bar! Ok pris på ölen och bra musik spelar de med! Lätt värt ett stopp!
Vi blev rekommenderade detta stället av hotellet. Första intrycket var att detta var ett mycket trevligt ställe men när man får en avslagen öl och påpekar detta så blir vi mycket otrevligt bemött. Personalen talar om att ni ska gå och kallar på vakten. Vakten säger att "ni inte är välkommen längre för att ni är otrevlig mot personalen".
En rockbar, svårare än så är det inte. Det finns flipper, öl och musik. Uteservering om sommaren som är rejäl med värmare Och många sittplatser. Prisvärd öl och trevligt folk som jobbade när vi var där.
Comment on this business

to add Backstage Rockbar map to your website;