facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skoftebyns Kvarterskrog

Address: Syltevägen 65, 461 55 Trollhättan (commune)
Phone: (0520) 18813
City: Trollhättan
Zip Code: 461 55



related searches: Skoftebyns kvarterskrog restaurant menu, Skoftebyns kvarterskrog menu, Skoftebyns kvarterskrog menu prices, Skoftebyns kvarterskrog reviews, Skoftebyns kvarterskrog price, Skoftebyns kvarterskrog photos
Similar places near
Skoftebyns Kvarterskrog Skoftebyns Kvarterskrog 46 meter Snart öppnar vi Trollhättans bästa burgar och pizza ställe! Mer info inom kort!
DeCore - Studentpuben i Trollhättan DeCore - Studentpuben i Trollhättan 3 km Har varit aktiv i studentkåren i några år nu under mina studier och rekommendersr SHV...
Butlers Butlers 3 km Väldigt bra mat, bra service. Åt tre rätters med sambon senast. Fick allt vi ville oc...
The Bishops Arms Trollhättan The Bishops Arms Trollhättan 3 km Testade en jättegod suröl, hade inte hört talas om den innan. Trevligt ställe och god...
Backstage Rockbar Backstage Rockbar 3 km Mysigt ställe med olika vrår där man kan koppla av. God mat som serverades snabbt. L...
Nitlotten Nitlotten 3 km Kanontrevlig personal, bästa glassen på planeten och ett magiskt läge. En oas!!!!
Trollhättans Bowlinghall Trollhättans Bowlinghall 3 km Vi har firat barnets kallas der och vi är jättenöjda. Stor tack för personal
Emma Kvarterskrog Emma Kvarterskrog 3 km Tog en tur genom Trollhättan och skulle äta med sambon, båda tog oxfilé special. Var...
Reviews
Har bott i Skoftebyn nu i tre år och bestämde oss spontant för att ta en promenad bort för att testa menyn. Det ångrar vi verkligen inte! Supergod burgare för min del och mannen blev lika nöjd med sin pizza och lokala ölen. Jag testade inferno burgaren som var stark men ändå gick att njuta av!
Över mina förväntningar. Den här plats är inte en vanlig pizzeria. Jätte bra atmosfär med bra musik och bra teman. Barn vänlig, barn stolar finns. Bra och annorlunda smak på mestadels rätter, aven pommes smaker lite extra. Mycket ren toa med en bord för bebisen. Ny tvättad hand dukar för alla istället av tork paper på toa, aldrig sett innan, en bra idé. Vänlig personal. Parkering: Parkering för upptill 4-5 bilar möjligt, gratis. Om det finns mer bilar det kan bli trångt.
Alltid hög klass på maten och personalen är proffsig. Rekommenderas varmt. Bästa burgarna i stan !Mat: 5/5
Jättemysigt kvarterskrog, ingen superstor meny men otroligt god mat. Rekommenderar verkligen denna restaurang. Den är mysigt och jätte trevligt personal. Parkering: Helt ok! Tillgänglighet för rullstol: Det går bra att både parkera och komma in.
Har läst några av recensionerna som lyder tex "bästa burgaren jag ätit". Då har man nog inte ätit en riktig hamburgare. Jag tycker att allt var perfekt. Service, personal, atmosfär. Alla var supertrevliga. Pommes var väldigt bra, snyggt upplägg, roliga varianter på burgarna. MEN. Och detta är ett stort men. Köttet var en fryst mamma scan variant. Jag kan tycka att om man lagt ner så mycket kärlek och energi på allt så kan man faktiskt köpa helt vanlig nötfärs och knåda till en burgare själv. Det enda som var dåligt var köttet som sagt. Hade gett 5 stjärnor alla dagar i veckan om dom hade riktigt kött.
Vi vart lite tveksamma när vi stod utanför men då vi hade läst goda recensioner om stället så gav vi det en chans och wow säger jag bara! Ett otroligt fräscht och mysigt ställe med underbar mat! Vi vart 4 personer och alla gick därifrån helnöjda! Maten, desserten och drycken var magisk, även ett + för många valmöjligheter och priserna! Personalen var hur trevlig som helst och kollade med jämna mellanrum till oss, kommer helt klart återkomma nästa gång man är i området!
Goda hämtpizzor och trevlig personal. Mysigt även att stanna kvar och äta på plats.
Låt dig inte luras av utsidan! Väl där inne så finns en fräck modern och mysig restauranglokal!! Den godaste burgaren och hemgjorda pommes vi ätit!! Väldigt personlig och fin service ger detta ställe 5 stjärnor. Helt klart värt en liten omväg!!
Bästa upplevelse jag någonsin haft på ett hamburger hak. Servitören va grymt trevlig och hjälpsam och pratglad. Maten, alltså smakrik, stark, stiligt upplaggt, och lätt den godaste burgaren jag ätit. Den starka Lucifer såsen va toppen. Sådär perfekt stark med otroligt bra smak. 5 av 5 i mina böcker. Kommer åka tillbaka.
Fantastisk mat och dryck, supertrevlig personal. Servitören hade verkligen en känsla för kundrelationer, service och mervärde. Otroligt fräsch toalett och snygg inredning i hela lokalen. Maten serverades snabbt och med stilrent upplägg. Det lär bli många fler turer hit, that's for sure.
Comment on this business

to add Skoftebyns Kvarterskrog map to your website;