facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bageri Ekerö

Address: Ekerö Centrum Mälarö Torg 3 , Ekerö 178 30, AB, SE
Phone: +46 8 560 353 60
City: Ekerö
Zip Code: 178 30


Opening Hours

Monday: 07:00-18:30
Tuesday: 07:00-18:30
Wednesday: 07:00-18:30
Thursday: 07:00-18:30
Friday: 07:00-18:30
Saturday: 08:00-16:00


related searches: Bageri Ekerö Centrum, Bageri ekerö instagram, Tegnérs Bageri Ekerö, Café Ekerö, Frukost Ekerö, Lunch Ekerö, Thelins Tullinge, Jungfrusunds Café
Similar places near
Enzo Enzo 1 km Åt en smörgås med skagenröra som var väldigt god och med mycket räkor. Knepig dock at...
Jungfrusunds Café Jungfrusunds Café 3 km Återkommer till Jungfrusund ungefär vartannat år och det är alltid lite olika, antar ...
Svartsjö Matsal Svartsjö Matsal 9 km Lite ovanligt att kocken lagar varje rätt för sig vid lunchen, men väldigt trevligt m...
Reviews
Bara deras otroliga frukosterbjudande hade gett 5 stjärnor i sig. Men med god och fräsch mat, trevlig och välkommnande service så är det solklart. Rekommenderas varmt!
Trevligt ställe och snälla personal. Stor sortiment och alla fikabröd är svinfärsk och ser gott ut. Jag åt en blåbärsbulle som var fylld med en generös del vaniljsås och blåbär. Väldigt gott.
Trevligt men ofta mycket folk , är dock ett bra betyg , ingen risk att få gårdagens fika
Bra som attan. Caesarsallad och fransk chokladtårta efteråt.
20230529 uppdatering Oj oj oj, det var ingen nådig recension jag skrev förra gången, men det var länge sedan och jag fick ett helt annat bemötande idag två trevliga personer, en god latte och smörgås i solen, höjjer betyget från ett till fyra. Orginal Säger att jag tappat mitt kort och undrar vänligt om det går bra att betala med Swish. Får snäsigt till svar av den unga ljushåriga flickan bakom disken "då får du fika här någon annan gång" Jag har full respekt för att man inte tar emot alla betalningsmedel. Jag vet att Swish kan vara lite jobbigare, men jag vet också många butiker som inte skyltar med det, men fixar det som service åt kunder som ber snällt och andra som säger tyvärr, men vi tar inte swish. Ett vänligt nej är ok, ett nedlåtande och snäsigt typ dra åt..., är inte ok. Därav en välförtjänt etta.
Traditionellt Café där man kan få kaffe och kaka, bakelse och smörgås. Möjlighet att sitta ute eller inne. Provade en kopp kaffe för 30 kr. Kaffet verkade ha stått ett tag i kannan men var helt OK. Mjölk fanns i kanna och jag såg inget alternativ som havremjölk framdukad. Trevlig personal.
Mycket bra utbud och allt var verkligen supergott! Dem har allt ifrån bakelser, bröd, smörgåsar och bra utbud av lunch! Man märker verkligen att ägarna och personalen värnar om kunderna. Kan inget annat än rekommendera till alla som gillar semlor att testa semlorna, 10 av 10!
Väldigt populärt ställe efter hur många som besökte dem den stund vi var där. De fixade en tårtbeställning på 30 minuter och det var bland de godaste tårtor jag någonsin ätit!
Snabbt & Supergott! Trevlig lokal och personal är ett extra plus.
Mycket gott, fina bakverk, smoothies, lunchrätter. Värd att besöka.
Comment on this business

to add Bageri Ekerö map to your website;