facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enzo

"Tanken med Enzo är att det ska vara en saluhall i miniformat med hemlagad gelato, nybakat bröd, frukost och lunch.Vi erbjuder olika deli produkter så som ost och charketurier. Enzo har fullständiga rättigheter. Vår målsättning är en träffpunkt där man handlar och umgås."
Address: Ekerövägen 51 , Ekerö 178 37, AB, SE
City: Ekerö
Zip Code: 178 37



related searches: enzo corporation, enzo ihc, enzo kit, enzo products, enzo life sciences international, enzo customer service, enzo uk, enzo life sciences distributors india
Similar places near
Bageri Ekerö Bageri Ekerö 1 km Bara deras otroliga frukosterbjudande hade gett 5 stjärnor i sig. Men med god och frä...
Jungfrusunds Café Jungfrusunds Café 3 km Återkommer till Jungfrusund ungefär vartannat år och det är alltid lite olika, antar ...
Svartsjö Matsal Svartsjö Matsal 9 km Lite ovanligt att kocken lagar varje rätt för sig vid lunchen, men väldigt trevligt m...
Reviews
Åt en smörgås med skagenröra som var väldigt god och med mycket räkor. Knepig dock att äta då den serverades som baguette och såsen rann ut på sidorna när man åt den. Serverat på en skiva surdegsbröd istället hade gjort att betyget blivit en 5a. Mysig miljö i övrigt och jättegod glass!
Ägaren ser oss utanför med våra cyklar där vi står fikasugna och tittar på öppettiderna. Trots att de inte hunnit öppna släpps vi in och får beställa godsaker. Alldeles varma nybakade bullar! Mums! Tack för superfin service!
Dålig reklam och livsfarligt när era anställda kör runt i bil uppmärkt med företaget och är djupt försjunken i sin telefon. Vinglar över körfält och pendlar kraftigt i hastighet.
Gillar Enzo för goda mackor och lunch. Även härlig glass på sommaren. En detalj är att jag saknar sista krämigheten på cappuccinon.
Köpte chévresallad hos er idag och allt jag har att säga att den var under all kritik. Chévren var oätlig, den fick fan osten på en cheeseburgare att framstå som lyxost. Salladen ska vi inte ens tala om, vet inte vem som stod där och ansåg att grönsakerna han la i såg fräscha ut, jag trodde att folk förstod att om något har börjat o bli kompost så lägger man inte det i någons sallad. Så för att summera det hela har jag betalt 130kr för 3 spenatblad som har börjat bli jord och en ost som är hård som en hockeypuck och smakar som mina gamla fotbollskor luktar. Det var sista gången jag handlade på Enzo, dom har gått ner så mycket i standard sedan dom öppna. Ni får mer mat för pengarna om ni handlar på donken och det kommer från någon som AVSKYR donken!
Brukar aldrig klaga, men sämsta servicen någonsin. Jag och 2 kompisar rullade in på cykel sugna på glass. Dom 2 som jobbade satt ned vid ett bord och pratade och hälsade inte ens. Vi valde smaker och ställde oss vid kassan men ingen av dom reste ens på sig... Slutade med att vi gick ut därifrån och cyklade till annat ställe.
Ytterst dålig service och ingen ordning vid disken i hur man förväntas köa. Det sitter en skylt utanför om att man skall ursäkta den dåliga personalen och det synnerligen malplacerade skämtet blir dubbelt så dåligt när man inser att det verkligen är så. Antalet glassorter är klart begränsat och priset ett skämt.
Väldigt barsk ägare med nedlåtande och arrogant attityd. Svagt kaffe och bakverk som inte matchar de höga priserna.
Det finns väldigt god mat för väldigt bra priser. Personalen är alltid snäll och hjälpsam. Det är rent och fint. Lokalen är nyrenoverad och ser inte alls ut som på bilderna. Rekommenderar starkt att komma hit och äta lunch.
Om du vill uppleva service på sämsta möjliga nivå så är detta stället för dig! Gillar du att bli ilsket blängd på bara för att du har en barnvagn med dig in, eller utskälld med ett betalande småbarn bredvid dig för att du tar upp plats för ett sällskap som är en person fler än du och ditt barn, då har du hamnat rätt! Ägaren Jossi gör sitt bästa för att se till att hans bolag snart går i konkurs genom att köra ut och förnedra sina gäster på bästa möjliga sätt. Han kallar dom frekvent och öppet för gnällspikar se bara hans svar på gästers kommentarer längre ner. Han beordrar sina gäster att flytta på sig eller sina saker om dom sitter och eventuellt tar upp någon plats extra med datorväska eller barn. Varken en Kebaberia i Tensta eller Sturehof vid Stureplan skulle be någon av sina gäster flytta på sig medan de fortfarande äter, det är väl en vedertagen självklarhet inom hotell och restaurang-branchen? Han skriker och jagar ut småbarnsmammor från sitt etablissemang med sopkvasten i högsta hugg samt informerar den ena gästen efter den andra att de inte längre är välkomna till Enzo Deli & Gelato på Ekerö. Det är inte bara småbarnsmammor som blivit hans främsta mål, utan även pensionärerna. Vid ett tillfälle erbjöds pensionärer lunch-fika till 50% fram till kl 11:00, två äldre besökare som kom 10:55 fick inte beställa till detta erbjudna pris då han inte skulle hinna servera dom innan 11:00. De vände besvikna och promenerade hem. Herregud. Mannen är ett läroboksexempel inom marknadsföring på hur man inte ska gå tillväga för att anskaffa kunder. Kanske är det en önskan av Jossi att införliva någon form av genuint italiensk atmosfär med sitt temperament, vem vet vad som försiggår i hans huvud? Troligtvis är så inte fallet utan snarare en frustration till följd av ett mångårigt affärsmässigt misslyckande med sinande antal kunder genom åren, som han skyller på ”jobbiga” målgrupper. Istället för att ta sig i kragen och bita ihop, erbjuda sina kunder ett trevligt bemötande och rogivande atmosfär så låter ägaren sina misslyckanden gå ut över kunderna. Detta förstår vem som helst snabbt blir en ond spiral och är snabbaste vägen till att fullborda sitt misslyckande. Kanske är det lika bra? Ekerö behöver fler restauranger och cafér så stänger Enzo ner så öppnar det samtidigt upp för en förhoppningsvis mer engagerad och motiverad aktör att stega in. Vi får väl hoppas och göra vårt bästa för att detta ska införlivas. Vi har efter de senaste händelserna fått nog, och nu börjat informera/ringa runt till nära och kära på Ekerö att gemensamt beslutat att inte besöka Enzos mer.
Comment on this business

to add Enzo map to your website;