facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bageri Passion

"Vi bakar idag uteslutande med ekologiskt mjöl, riktigt smör och äkta grädde. Allt bakas med omsorg och finess.Nu kan du även beställa och betala dina varor enkelt i vår webbshop. Välj själv när du vill hämta upp varorna i vår butik i Sundbyberg."
Address: Landsvägen 45, 172 65 Sundbyberg
Phone: 08281153
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 65


Opening Hours

Monday: 06:30 - 18:00
Tuesday: 06:30 - 18:00
Wednesday: 06:30 - 18:00
Thursday: 06:30 - 18:00
Friday: 06:30 - 18:00
Saturday: 08:00 - 15:00


related searches: Haga Bageri, Spånga Konditori, MR Cake Stockholm
Similar places near
Kampförbundet för julbockens återinförande Kampförbundet för julbockens återinförande... 322 meter Mycket vettigt initiativ. Ett av vårt avlånga lands främsta kampförbund.
Swedbank Swedbank 374 meter Ej bra service med respons angående klagomål. Man blir underskattad och nervärderad i...
Svensk Trygghetscertifiering AB Svensk Trygghetscertifiering AB 387 meter Svensk Trygghetscertifiering AB erbjuder fastighetsägare konkret kunskapsunderlag för...
Sundbyberg Inn Sundbyberg Inn 531 meter Helt ok kvalitet men för 149kr helgbuffé tycker jag utbudet var lite litet. 4 sorters...
Skadesanering i Stockholm AB Skadesanering i Stockholm AB 552 meter Mycket professionell och pålitlig personal. De arbetade snabbt och effektivt. Och des...
انجمن خوشنویسان اسکاندیناوی  Calligraphers Association of Skandinavi انجمن خوشنویسان اسکاندیناوی Calligraphers A... 933 meter This is a forum for Swedish calligraphers where they can share their work and communi...
BalMasqué BalMasqué 3 km BalMasqué 22 Oktober
Reviews
Trevlig personal, torrt bröd, tråkig atmosfär. Personalen verkar inte kunna sina egna varor alls. Bra läge så det är synd att det inte läggs mer energi på bageriet.
Bra vegansk utbud och trevlig personal. De la den veganska och icke veganska bakelserna i olila kartonger utan att jag behövde säga till. Vilket verkligen uppskattades. Även det icke veganska utbudet uppskattades av de andra sällskapet.
VEGAN LÖRDAG Januari 2022 var utmärkt! Synd att hänter inte varje vecka! Väntande folk utanför Bageri hela tiden, väldigt mysigt! VEGAN LÖRDAG April 2022 var utmärkt. Användining av växtbaserade produkt gör ingen skillnad i hur maten smakar men ALLA kan njuta och besöka bageriet, go vegan
En av de godaste latten jag någonsin druckit, wow!
Helt otroligt cafe, jag och en vän var där när de hade en "vegansk dag", och kakorna var helt otroliga! Speciellt deras "Bounty" kakan var supergott! Och även personalen var extremt trevligt och hjälpsamt! Helt enkelt: magnifik! Kommer absolut går där igen särskilt när de har nästa "veganska dagen"!!!!
Bästa bageriet. Både bröd och bakelser är top notch! Själva caféet är dock ganska litet. Inte självklart att få sittplats.
Köpte en klassisk semla igår och det var den godaste jag ätit. Färsk saftig bulle med perfekt vispad grädde och en mandelmassa som är gjord med kärlek, rostad karamelliserad mandel smakar det. Blir helt klart ett besök snart igen.
Detta är nog en croissant som har potential att vara väldigt god om den hade varit dagsfärsk. Ganska kompakt och välgräddad. Mitt tips är Att du frågar när den är gjord innan och be om en nygjord.
Besökte bageriet för första gången idag när de hade sitt kalas med fokus på veganskt utbud. Åkte dit med höga förväntningar och åkte hem helt salig med mängder av godsaker. Det är tydligt att detta har saknats på marknaden för veganer då vi verkade vara en hel del veganer där som stod och hade beslutsångest över det stora utbudet. Absolut inte sista gången jag besöker dem och hoppas att de fortsätter med bra utbud för veganer.
Sundbybergs absolut bästa cafépärla! Bröd, bakelser och kaffe värt att besöka om och om igen.
Comment on this business

to add Bageri Passion map to your website;