facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundbyberg Inn

Address: Järnvägsg. 58, 172 35 Sundbyberg
Phone: (08) 28 86 16
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 35



related searches: Sundbyberg inn menu, Sundbyberg inn restaurant, Sundbyberg inn jarnvagsgatan, Sundbyberg inn reviews
Similar places near
Svensk Trygghetscertifiering AB Svensk Trygghetscertifiering AB 410 meter Svensk Trygghetscertifiering AB erbjuder fastighetsägare konkret kunskapsunderlag för...
انجمن خوشنویسان اسکاندیناوی  Calligraphers Association of Skandinavi انجمن خوشنویسان اسکاندیناوی Calligraphers A... 499 meter This is a forum for Swedish calligraphers where they can share their work and communi...
Bageri Passion Bageri Passion 531 meter Trevlig personal, torrt bröd, tråkig atmosfär. Personalen verkar inte kunna sina egna...
Kampförbundet för julbockens återinförande Kampförbundet för julbockens återinförande... 671 meter Mycket vettigt initiativ. Ett av vårt avlånga lands främsta kampförbund.
Swedbank Swedbank 905 meter Ej bra service med respons angående klagomål. Man blir underskattad och nervärderad i...
Skadesanering i Stockholm AB Skadesanering i Stockholm AB 962 meter Mycket professionell och pålitlig personal. De arbetade snabbt och effektivt. Och des...
BalMasqué BalMasqué 2 km BalMasqué 22 Oktober
Reviews
Helt ok kvalitet men för 149kr helgbuffé tycker jag utbudet var lite litet. 4 sorters sushi och 5 varmrätter. Väldigt begränsat med sallad. Så jag kommer inte skynda mig tillbaka men den vanliga lunchen på vardagar kanske håller bättre värde per krona.
Kinesisk mat, levererad varm med ilfart, supergod! Jag beställde förvisso bara klassiker från min barndom - friterade räkor, och till förrätt en hög med frasiga små vegetariska vårrullar och en stor vårrulle med fläskfärs - inte det mest exotiska på menyn, men otroligt gott och generösa portioner. Väldigt nöjd, tänker definitivt beställa igen. Speciellt eftersom de har rätter med anka på menyn, en definitiv favorit. Det blir nästa beställning. Har tyvärr inga foton, jag var lite för ivrig med att äta upp maten.
Tre vuxna personer som tog lunchbuffé. De rätter som skulle vara varma var kalla - gäller både ris, grytor och friterat. Två av grytorna var liksom slemmiga, vilket kan bero på att de var så kalla. Vi sa till personalen som dukade av att maten vi ätit var kall. Hon svarade då att det beror på att de inte har lock på maten och att vi nästa gång kunde säga till så kunde hon värma vår mat. Men det blir ingen nästa gång för oss. Mikrovärmd mat vill jag inte ha när jag går ut o äter.
Ät inte här. Köpte buffé allt smakade väldigt dåligt. Vi som åt där försökte hitta något okej från buffén vilket var rätt omöjligt. Vi blev alla magsjuka.
Har provat buffen några ggr. Lite svajig kvalite ibland bra men nu sist mindre bra. Hårt ris som säkert fått stå för länge uppvärmt. Otur med väldigt lite kunder kan vara orsaken.
Bästa Kina restaurang i SundbybergMat: 5/5
Oförtjänt lite gäster..god mat trevlig personal och generösa öppettiderMat: 3/5
En restaurang lite i skymundan pgr av bygge på Järnvägsgatan men annars med rätt stor ute plats normalt. innomhuhus fins plats även för större sälskap, eller på tumanhand i ett bås-bord. Lite finare kinesisk inredning. Vällagade rätter, mycket trevlig personal, hunden fick följamed in i sin väska. Lungn miljö trots läget i centrala Sundbyberg. Ligger i hörnet Järnvägsgatan /Fredsgatan Efter tyg affären på Järnvägsgatan
Var på deras lunch buffé som kostar 95kr då ingår sushi all you can eat också. Bara räkor i form av sushi. Läsk ingår, och kaffe under lunch tid på buffén. Trevligt ställe om man vill ta en snabb lunch med mycket mat efter t.ex träningspass. Maten smakade bra.
Mycket bra lunchbuffé till ett överkomligt pris. De hade både kinamat, sushi, glass och kaffe. Trevlig atmosfär och personal.
Comment on this business

Directions to Sundbyberg Inn with public transportation


Fredsgatan 40 meters
506
Marabouparken 100 meters
196
512
Svalgränd 100 meters
951
Sundbyberg skola 100 meters
Sundbybergs skola 100 meters
504
506
515
595
951

to add Sundbyberg Inn map to your website;