facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bakgården

"Massor med gott för de stora och de små välkommen!"
Address: Sockenvägen 477 , Enskede 122 33, AB, SE
Phone: +46 8 39 61 58
City: Enskede
Zip Code: 122 33


Opening Hours

Monday: 07:30-17:00
Tuesday: 07:30-17:00
Wednesday: 07:30-17:00
Thursday: 07:30-17:00
Friday: 07:30-17:00
Saturday: 08:00-16:00
Sunday: 09:00-16:00


related searches: Bakgården enskede age
Similar places near
Enskedeterrassen AB Enskedeterrassen AB 59 meter Vi hade en minnesstund efter en begravning här. Personalen är trevlig, men mat och dr...
Gateau Gateau 1 km Bakelserna är fina goda och det finns många glutenfria. Jag har beställt olika tårtor...
Kafé Ingenstans Kafé Ingenstans 3 km Jag var där första gången för två år sedan, letade efter min far. Vilket ställe,,där ...
Reviews
Uppdatering 2: Det här är numera vårt primära "lokala" fik. Nya ägarna har lite generösare öppettider både dagar och timmar så vi har större möjlighet att komma hit på fritiden. Uppdatering: nya ägare, större inomhus, kundtoalett och fortfarande ett bra café. Bageri med servering. Genuint hantverke. Gott om sittplatser utomhus. Trångt inomhus. Saknar kundtoalett. Rekommenderas för frukost och fika, både på plats och köpa hem.
Missa inte denna pärla. De har med stor säkerhet Stockholms bästa mackor. Precis nybakade och med förstklassiga pålägg. Lite anonym entré, men när man väl kommer in är det ett litet paradis. Mycket kunnig och jättetrevlig personal.
Har alltid varit nöjd när jag handlat här förut men nu denna gången blev jag lite besviken faktiskt. Köpte semlor och bullen var så torr så den smulade sönder och hamnade på fatet i smådelar.
Megaflashigt ställe med en otroligt karismatisk kvinna Ida tror jag hon hette bakom disken! Vidare har de förträffligt goda mackor och bakverk samt härlig atmosfär.
Vad har hänt med era semlor? Torr, tråkig, kändes inte färsk. Gräddens yttersta lager såg gulaktig ut.
Fantastiskt upplevelse! Ida rönningen är lika söt som bullarna hon serverar, otrolig på sitt jobb!!
Bra personal. Så trevliga. Färska varor. Så gott.
Stod öppet till 15.00 men när man kommer 14.25 sa man att köket stängde 14.00 då det var så få gäster = inga smörgåsar eller annan mat. Tyvärr torr chokladruta. Övriga bakverk goda. Gott kaffe och trevlig personal.
Ett mysigt litet Cafe, som ligger lite off. Men väl där inne väldigt mysigt. Passade perfekt efter promenaden på Skogskyrkogården.
Allt är hembakat varje dag. Gott kaffe med kardemumma bulle. Finns smörgåsar, olika konditorivaror. Öppet tiderna varje dag är 9-15. De kommer utöka tiden till kl.16.00, men det är inte bestämt när det blir
Comment on this business

to add Bakgården map to your website;