facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enskedeterrassen AB

"Vi genomför och leder ceremonier, event och festligheter i vår festvåning EnskedeTerrassen eller där du vill vara. Boka minnesstunden, bröllopet, namngivningsceremonin, familjemiddagen eller er nästa personalfest eller varför inte ert jubileum?"
Address: Sockenvägen 479 , Enskede 122 33, AB, SE
Phone: +46 8 649 05 68
City: Enskede
Zip Code: 122 33


Opening Hours

Monday: 10:00-17:00
Tuesday: 10:00-17:00
Wednesday: 10:00-17:00
Thursday: 10:00-17:00
Friday: 10:00-17:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 10:00-17:00


related searches: enskedeterassen parkering, minnesstund lokal stockholm, restaurang enskedeterassen, hyra festlokal enskede, minnesstund skogskyrkogården, begravningskaffe skogskyrkogården, gamla enskede catering, enskedeterassen meny
Similar places near
Bakgården Bakgården 59 meter Uppdatering 2: Det här är numera vårt primära "lokala" fik. Nya ägarna har ...
Gateau Gateau 1 km Bakelserna är fina goda och det finns många glutenfria. Jag har beställt olika tårtor...
Kafé Ingenstans Kafé Ingenstans 3 km Jag var där första gången för två år sedan, letade efter min far. Vilket ställe,,där ...
Reviews
Vi hade en minnesstund efter en begravning här. Personalen är trevlig, men mat och dryck är med välvilja medelmåttig och dessutom ganska dyrt. Tyvärr skulle det här stället behöva lite konkurrens. Lite tråkigt när en familj lägger en hel del pengar på ett sista avsked.
En tårtbuffé för tolv personer innehöll endast två tårtor. Hallontårtan var fantastiskt god men schwartzwaldtårtan hade en ganska underlig bismak av sur grädde. Det var även mycket "spring" av personal och gäster under minnesstunden. Vi gick därifrån tämligen missnöjda, så jag kan tyvärr inte rekommendera EnskedeTerrassen
Rekommenderar EnskedeTerassen efter en fin och festlig 50-årsfest! De fixade fin dekoration i glittrigt vintertema, fantastiskt god mat och härligt dansgolv! Marielle och personalen såg till att vi alla hade det bra under kvällen. Väldigt nöjda med allt! /Kristin och Mattias
Har tyvärr inte öppet för allmänheten längre utan bara som festvåning och slutna sällskap så som minnesstunder efter begravningar.
Hade min 50-års fest på Enskedeterassen och är jättenöjd med allt. Fantastisk personal, trevliga lokaler och otroligt god mat. Jag kan varmt rekommendera Enskedeterassen för stunder att minnas. Denna fest kommer jag att förhoppningsvis minnas för resten av mitt liv. Tack!
Trevlig personal, väldigt serviceinriktade. Vi valde kakbuffé för vårat besök där, och den var riktigt god med bra urval av sorter och smaker. Gott kaffe var det också. Tack för besöket.
Jag vill tacka Marielle och resten av personalen för en fantastisk kväll där jag fick fira min 30 års dag. Maten var supergod och Marielle gjorde allt för att möta min vision för festen. Det är en kväll som jag sent kommer att glömma. Vilken personal, vilken stämning, och vilken magisk kväll jag har haft!
Jag vill tacka för en oförglömlig kväll. Marielle med personal gjorde min 60-årsfest till något alldeles extra Så många positiva kommentarer från mina vänner om den goda maten, det fina vinet och den perfekta servicen. Jag kan varmt rekommendera Enskede Terrassen till er som vill ha nåt utöver det vanliga i sådana här sammanhang!
Så fint ordnat.
Jag vill tacka Marielle och personal för den bästa dagen i vårt liv. Vårt bröllop hade aldrig blivit så bra om det inte vore för framförallt Marielle som hjälpte till med sån entusiasm och driv. Vi är evigt tacksamma för detta.
Comment on this business

to add Enskedeterrassen AB map to your website;