facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Banthai Fastfood

Address: Vidängsvägen 12 , Bromma 167 36, AB, SE
Phone: +46 8 25 23 33
City: Bromma
Zip Code: 167 36


Reviews
Ett riktigt favoritställe, och har varit i många år! Supertrevlig personal och bra öppettider året runt. Stora portioner och såklart god mat! Min favorit är deras nr. 18 med kyckling :
Simpel i sin grad. Snabb fräsh och trevliga. Maten var god. Väldigt thai. Rekomenderar glad.
Thaimat som är bättre än genomsnittet. Det enda negativa med gatuköket är deras oregelbundna/konstiga öppettider. Rekommenderar dem.
Maten smakade som att de inte tvättat stekytan på väldigt länge. Äggnudlarna är utan ägg och smakar som billiga snabbnudlar.
Otroligt gott! Bra service och trevlig personal.
Nu har vi ätit här i fem års tid, och mestadels är maten mer än vällagad. Om det är mycket folk kan det bli något sämre, men kycklingen är av bra kvalitet och oftast är det mer än supergott. Lennart i Ålsten
Bästa Thai i stan! Har testat nästan alla rätter under ett antal års tid, och INGET har varit dåligt – tvärtom håller de flesta rätter mycket hög klass. Om man försöker hålla nere på kolhydraterna kan man få äggnudlar till istället för ris eller risnudlar, vilket också är ett stort plus. Trevlig personal och snabb service. Har bara gott att säga om denna Thai-kiosk!
Ätit där flertalet gånger, mestadels för att jag bor i närheten. Maten brukar vara helt okej, annars hade jag ju ej gått tillbaka. Men yakinikun jag beställde idag och vart serverad önskar jag inte ens min värsta fiende. Tror på riktigt det var överkörd grävling, seg och smaklöst. Ni kanske bara hade en dålig dag men måste förbättra er otdentligt nununu
Jättegod mat och väldigt serviceinriktad personal. Lite spartanskt med träbänkar ute men mysigt ändå. Billigt och riktigt gott.
Var riktig kanon Thai för något år sedan. Nu har dom tyvärr ny kock och höjt priserna. Kvaliten och det dyrare priset gör att jag får sänk med två stjärnor i betyg. Annars är personalen väldigt artiga och trevliga.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Banthai Fastfood.

Bromma restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Banthai Fastfood address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Banthai Fastfood. On this website you can share your comments and experiences about Banthai Fastfood with other people.

to add Banthai Fastfood map to your website;