facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miami strand

Address: Gustavslundsvägen 139 , Bromma 167 51, AB, SE
City: Bromma
Zip Code: 167 51


Opening Hours

Monday: 11:00-14:00
Tuesday: 11:00-14:00
Wednesday: 11:00-14:00
Thursday: 11:00-14:00
Friday: 11:00-14:00


related searches: Miami strand bromma restaurants
Reviews
Jäkligt gott men liten portion tyvärr. Kan bli riktigt grymt ställe
Sämsta servis. Dålig vattenpipa Ej tvättade eller bytt vatten i vattenpiporna. Dålig kundmottagning. Dålig bemötande av personal. Sämsta på att respektera omgivningen. Personal rökercigg inne i lokalen utan hänsyn till kunder. När man beställer för man betala först och deras ursäkt är att kunder har ej betalt och gått därifrån. Väldigt besviken på stället efter 14 månader så tänkte man kanske att stället att blivit bättre men tyvärr så har kvalitet på allt blivit sämre. Dyrt som fan också. Aldrig mer besöka det där stället. Hoppas verkligen att det där stället läggs ner pga sin dåliga servis och alla brister.
Fick extremt dåligt bemötande av en kvinnlig arbetare på våning 2, en av de manliga servitriserna frågade ifall vi kunde sätta på musik i deras högtalare, sorgligt nog var det något fel i deras högtalare och när jag frågade den kvinnliga arbetaren ifall hon kunde fixa till problemet fick jag nog det drygaste svaret jag någonsin fått av en servitris, många av dom kan inte bra svenska, vilket gör det svårt för dom att förklara vad ingredienserna är i t.ex deras drycker. Som vanligt kommer maten efter 20 minuter om inte mer, vattenpipan hade en otroligt stark eftersmak som brände lite i halsen, vi fick alltså vänta på vattenpipor som inte ens gick att röka. Vi bad om mjölk och vatten till kaffet, vi fick endast vatten. En servitris kom upp med 7 cola burkar till vårt bord när ingen av oss ens beställde det, vill ni sitta i en lugnare miljö rekommenderar jag våning 2. Annars är det förmodligen det sämsta stället jag gått på.
Kan verkligen rekommendera Miami Strand restaurang/Café för dig som vill ha ett lugnt & Mysigt ställe Bra Servitörer som lyssnar noga på vad kunden vill ha Fin miljö exakt vid Vattnet som gör att man känner sig utomlands, God mat & Goda efterrätter! Har känt till detta ställe sedan 3 år tillbaka, Blir nöjd varje gång jag brukar gå ditt!
Fin utsikt men köket borde verkligen göra både en och två uppryckningar! Man kunde tro att kocken hade tappat saltkaret i maten och t.o.m salladen känns märkligt flottig! Vimsigt beställningssystem dessutom. Blir nog inget återbesök för mig tyvärr.
Service var dålig, dåligt bemötande. Shawerman innehöll kass kebab kött?? Vattenpiporna har dålig svart och dålig kol. Tar 1 timme att få maten och man får fel mat. Fick felmat, beställde kötträtt fick kyckling rätt??
För få servitörer på helg kväller. Fick en bränd te som kostar 25 spänn och min kompis beställde extra bröd tre gångar till sin mat blev för kyl! Väldigt rörigt och trångt. Ofräscht måste jag upplyser om också.
Uteserveringen är riktigt bra på sommaren med utsikt över vattnet. Dock är det mycket märklig lunchrestaurang med hur beställningen och det ska fungera, oklart var man skulle beställa och hela den biten. Maten var helt okay men inte mer, föredrar andra ställen att äta på.
Otrevlig personal. De sa till oss att gå och sätta oss så kommer någon i personalen och tar vår beställning. Vi väntar runt 30 minuter och ingen kommer. Vi går tillbaka till deras kassa och vi får bara attityd från dem. Vi får bara drickorna vi beställde, vår vattenpipa kommer aldrig och vi har vart där i 1 timme. Aldrig igen!
Jätte dålig service. Förvarnar inte om att kocken inte är på plats så fick vänta 1h 40 min på maten. Vi va en utav de första som var där. Servitörerna håller även på med mobilen så det blir svårt att få deras uppmärksamhet!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Miami strand.

Bromma restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Bromma location, how can i go. Miami strand address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Miami strand. On this website you can share your comments and experiences about Miami strand with other people.

to add Miami strand map to your website;



Similar places near
Gustafs Matsal & Bar Gustafs Matsal & Bar 382 meter Fantastisk lunchrestaurang! Underbar service och bemötande, mycket och vällagad mat, ...
Art Sushi Art Sushi 672 meter Sushin är bra! Men oavsett hur långt i förväg jag förbeställer så får jag vänta 15-30...
Banthai Fastfood Banthai Fastfood 927 meter Ett riktigt favoritställe, och har varit i många år! Supertrevlig personal och bra öp...
Café Tio Café Tio 1 km
Pizzabutik Ålsten Pizzabutik Ålsten 2 km Hej, jag har gått till den här pizzerian i flera år och tycker alltid att personalen ...
Palermo Palermo 2 km
Restaurang Bryggan Restaurang Bryggan 3 km För att stanna och ta lite mat med båten ja Men förvänta dig ingen gourmet måltid st...
Indisk Restaurang Mezbaan Indisk Restaurang Mezbaan 3 km Ohygieniskt och äcklig mat. Personalen tar i salladen utan handskar och köket är smut...
Bromma Blocks Bromma Blocks 4 km Blev lite besviken på Bromma Blocks galleria. Flera av butikerna försökte vara förmer...