facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bar Bistro Brygga

Address: Skeppsbrogatan , Luleå , BD, SE
City: Luleå


Reviews
Tog 1.5 timme att ens få den dricka vi beställt. Sedan försvann tydligen vår förbeställda mat ur systemet. Tvivlar även starkt på att hamburgaren faktiskt var 150g kött, snarare 100-120g. Lökringarna var mestadels rå deg inuti. Plus för chiliaolin iaf. Men 225 kronor för den upplevelsen?? Tur man inte betalade själv. Antingen borde man minska antal bord, eller öka personalstyrkan om det ser ut så här. Rekommenderar ej. :
Pizzan hade knappt någon sås eller ost utan smakade bara deg. Personalen som vargar och tog maten innan man hann äta upp den. Personalen cirkulerade runt och stirrade.Mat: 2/5
Hade förbeställt mat men när vi inte fått den efter 1.5 timmar gick vi.Tjänst: 1/5
Skönt ställe precis bredvid vattnet. Tyvärr så fick vi en plats i skuggan och det blåste en del så det blev lite kyligt. Men det är ett härligt ställe .
En mysig restaurang som vid första anblick ger ganska höga förväntningar. Maten är fin, drycken är god och servicen är trevlig och genuin. Tyvärr matchar inte priserna smaken på maten och efter en kall rätt en varm och en dessert så är vi inte helt mätta. Ingenting är dåligt så man blir inte besviken men heller inte så pass nöjd med maten som man är med utsikten och platsen. Med gott sällskap blir det ändå en trevlig upplevelse! Plus för fräsch toalett!
Superläge, helt ok utbud av dricka och god mat Mat: 4/5
Bra mat, beige servering och relativt beiga drinkar, men som helhet bra
Fantastiskt trevlig kväll i kvällssolen på ”Brygga”. Jag hade turen att få bjuda min tjej från Stockholm på bästa bordet med utmärkt utsikt över norra hamnen. Personalen var på hugget och närvarande utan att störa. Ohyggligt snabb servering av mat och dryck. Dessutom en discjockey som spelade väldigt bra musik. Kvällen kunde inte varit bättre
Mysig restaurang med fin utsikt. Fick bord mitt i solgasset, men fick byta till lite skuggigare. Bra att ge önskemål vid bokning om Sol/ skugga.Kunde ha funnits parasoll för möjlighet att få skugga. Närhet till vattnet gör att solen får dubbel verkan. Underbar personal, som tog sig tid när det behövdes. Åt skärgårdsgryta med räkor, musslor, Lax och färskpotatis.
Fin utsikt, inget bra första intryck av personalen, verkade Stressad och dryg men det kom de som var trevligare senare. Små portioner, stor skillnad på de som fick jordgubbar till efterrätt. En fick massor av gubbar samt lite grönt en annan 4 delade gubbar och inget grönt. Men priset detsamma. Beställde äppelcider men det var fläder. Fick svaret att den innehöll mest äppel. Men den som hette persika innehåller ju också mest äppel men i menyn framgick då det att den hade en annan smak.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Bar Bistro Brygga.

Luleå bars

opening hours, reviews, map, satellite view. Bar Bistro Brygga address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Bar Bistro Brygga. On this website you can share your comments and experiences about Bar Bistro Brygga with other people.

to add Bar Bistro Brygga map to your website;