facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Waldorf

Restaurang Waldorf
Address: Skeppsbrogatan 28 , Luleå 972 32, BD, SE
Phone: +46 920 22 26 16
City: Luleå
Zip Code: 972 32related searches: Råvara, La Bottega Luleå, BokaBord, Lunchguiden Luleå, Panelen Luleå, Bistro norrland
Reviews
Bra och trevligt ställe. Väldigt god mat och bra service.
Ja inte positiv,iaf.... var där för att äta middag, men personalen sprang runt ,å städa...dörrarna var öppen in till köket,man såg ALLT ,SOM HÄNDE.. oki..men jag anser,att SKA man på kvälls middag,så önskar jag lite MERA LUGN Å RO, maten varvdet väl inte fel på...men ursäkta..satans vilken dålig atmosfärMat: 3/5
Frågade om vi fick sitta vid uteserveringen. Men han svarade att det inte går - personalen vägrade servera där pga blåsten. 20 minuter senare såg vi att det satt kunder ute vid 4 bord. Det blåste mer då än när vi kom... Maten var ok. Nästa gång väljer vi annat ställe.
God mat vi åt buffe och satt ute det var trevligtMat: 4/5
Kanon god mat. Men fredags lunchbuffe alldeles galet mycket folk. Man får köa rätt länge för att få bort
Välbesökt, trevlig restaurang! A la carté, kinamat, japanskt och pizza! Stor meny men ändå fantasiskt god mat! Trevlig personal! Hög, men glad ljudnivå vid full restaurang, som fredag kväll.... Stor god lunchbuffé på vardagarna!
Serverade alkoholhaltig isf alkoholfri öl. Glömde ölglas. Glömde servera ett beställt vinglas. Slarvig servering. "Ta ett bord där borta" 3 av 4 maträtter var riktigt goda. Den 4e smakade mest bara salt.
Servicen var i överlag bra men det var en servitris som kändes väldigt stressad och lite forcerad vilket gjorde det svårare att känna sig avkopplad vid besöket. Maten var jättegod i överlag men löken i rätten var av konstig konsistens, osäker på om skalet var kvar men kändes lite som att äta papper. Barnvänlighet: Vi hade med oss både varan 7åring och våran 1åring på resturangen och personalen var jätte trevliga emot dom och skojade/lekte med dom, det fanns barnstolar för den mindre att sitta på. Parkering: Resturangen är placerad när en av Luleås större parkeringar som kalas för Strand parkeringen, där finns det oftast gott om plats men om man kommer runt rusnings tiderna så kan man få söka lite.
Bra mat med prisvärda portionsstorlekar. Asiatisk inredning men har även pizza. Barnen åt upp hela sina portioner vilket är ett bra betyg. Serviceminded personal, snabb servering.Mat: 4/5
Gillar inte låsta toaletter väldigt ohyfsat för gästerna Är ej heller städat Maten var under medel inte vad man förväntar sig på en Restaurang av den kaliber
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Restaurang Waldorf.

Luleå restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Restaurang Waldorf address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Restaurang Waldorf. On this website you can share your comments and experiences about Restaurang Waldorf with other people.

to add Restaurang Waldorf map to your website;