facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnavårdcentralen Lomma

Barnavårdcentralen Lomma

About

Välkommen till Barnavårdcentralen Lomma, Primärvården Skåne. På Facebook möter du oss vardagar klockan 8.00-17.00. Vårt specialområde är barn upp till sex år och deras familjer. Våra barn och familjer är vårt intresse!

Story

Här kan ni läsa senaste nytt och vad som är på gång hos oss på BVC Lomma. Det är en stor förmån att få möta dig och ditt barn. Vi på BVC Lomma vill ge dig ett omhändertagande utöver det vanliga.

Här på Facebook gör vi inlägg och ger allmänna råd och tips som passar de flesta.

Vår facebooksida är ett komplement till vår hemsida www.skane.se/bvclomma

Hos oss arbetar tre distriktssköterskor och tre läkare, specialister i allmänmedicin. Vi samarbetar med Vårdcentralen Lomma och Barnmorskemottagningen Lomma.

Det som skrivs på denna facebooksida blir allmän handling, det vill säga är tillgängligt för alla. Lämna därför aldrig ut privat information som t.ex. personnummer.

Av samma anledning kan vi därför inte svara på frågor som gäller enskilda personer, innehåller personliga uppgifter och medicinska frågor av privat slag. Har du personliga frågor eller frågor om din hälsa hänvisar vi till den vårdenhet där du är listad, Mina vårdkontakter och 1177.se. BVC Lomma ansvarar för svar och inlägg som vi skriver, medan om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det.

Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga uppgifter, samt inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifika personer eller på annat sätt inte bedöms höra hemma här. Det betyder att vi tar bort inlägg som innebär påhopp på person eller organisation eller om någon uppmuntrar till skadligt beteende i någon form. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort saker som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte.

Om en användare upprepade gånger skriver inlägg som bedöms kränkande, skadliga, stötande och så vidare, kommer användaren att uteslutas från sidan. Vi uppmanar dessutom alla till att anmäla kommentarer som kan tänkas strida mot personuppgiftslagen eller inte följa våra riktlinjer ovan.

Address: Sandstensgatan 3, 234 34 Lomma
City: Lomma
Zip Code: 234 34


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Lomma vårdcentral, Patientavgifter Skåne, Vaccinationsmottagning covid-19 Lund, 1177 Skåne
Similar places near
Lomma Vårdcentral Lomma Vårdcentral 12 meter Snabb hjälp och professionell personal.
HMC BVC Hälsomedicinskt center HMC BVC Hälsomedicinskt center 586 meter Tina inne på labb är en riktig stjärna därför får ni iallafall 1. Resten av er inne p...
HMC Lomma Hälsomedicinskt center HMC Lomma Hälsomedicinskt center 586 meter 1177 ligger nere, jag måste ha ny förskrivning för mitt läkemedel är restnoterat i he...
Comment on this business

to add Barnavårdcentralen Lomma map to your website;