facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HMC Lomma Hälsomedicinskt center

HMC Lomma Hälsomedicinskt center

About

HMC ett idédrivet och lokalt förankrat vårdbolag som guidar dig till hållbar hälsa – lista dig aktivt redan idag så är vi redo när du behöver oss!

Address: Esplanaden 15, 234 39 Lomma
Phone: 040-418000
City: Lomma
Zip Code: 234 39


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: HMC Lomma vaccination, HMC online, Hälsomedicinskt center i Sverige AB, Hälsomedicinskt center Bjärred, HMC Hjärup, Hälsomedicinskt center Malmö, HMC Landskrona, Vårdcentralen Lomma
Similar places near
HMC BVC Hälsomedicinskt center HMC BVC Hälsomedicinskt center 0 meter Tina inne på labb är en riktig stjärna därför får ni iallafall 1. Resten av er inne p...
Prevesta AB Prevesta AB 381 meter Prevesta har målsättningen att leverera marknadens bästa konsulttjänster och utbildni...
Lomma Vårdcentral Lomma Vårdcentral 580 meter Snabb hjälp och professionell personal.
Barnavårdcentralen Lomma Barnavårdcentralen Lomma 586 meter Välkommen till Barnavårdcentralen Lomma, Primärvården Skåne. På Facebook möter du oss...
Reviews
1177 ligger nere, jag måste ha ny förskrivning för mitt läkemedel är restnoterat i hela landet. Jag ringer då och väljer Receptförskrivning. Får ett talsvar i luren att logga in på 1177, KLICK. Ringer istället rådgivningen men där säger dom att det inte går att komma fram pga fler samtal. KLICK. Hur fanken ska man då kunna få hjälp?? Detta med att det inte ens går attt komma fram när man behöver hjälp utan man bara får luren i örat har hänt mig VARJE gång jag ringt. VARJE gång!!! Fruktansvärt dåligt skött HMC Lomma. Hittar inte heller ett nummer till er VC för att prata med hen om er otillgängligt.
Vårdcentralen är i övrigt jättebra, men det är stört omöjligt att kontakta någon där om man inte skriver ett fysiskt brev och postar.
Otrevligt bemötande vid tidsbokning och tyckte det räckte med ett videobesök via deras app. Läkaren jag fick träffa i appen var under all kritik, Oproffsig och omotiverad.
Fick tid direkt samma dag och mycket bra service ! Mycket bra mottagande både över växel och läkare. samt stor förståelse.
Undvik denna vårdcentralen. Listade mig här för ett par månader sedan och besöker sällan sjukvården. När man väl behöver en tid så är det uppenbarligen omöjligt att boka en tid om man inte träffat en läkare där innan. Hänvisad att ringa om en månad för att få en tid.
Skulle fått recept utskrivet vid två tillfällen men inte fått ut medicinen på apoteket pga att det inte fanns något recept utskrivet. Apoteket får ingen kontakt med HMC eftersom ingen svarar i tfn!!! Vid andra tillfället åker jag ner till HMC och påpekar att de missat skriva ut recepten men då är det Fre strax innan stängningsdags så läkaren Petter som är kvar vill då inte skriva ut detta recept!!!! Var är servicen!! Först gör de två misstag och sedan vill man inte rätta till det!!!
När man behöver en tid så är det omöjligt att boka en tid och hänvisar till en annan vårdgivare! Otrevligt kontakt via telefon!!!!!! Väldigt besviken !
Fantastisk mödravård och barnvård. Även vuxenvården är mycket bra! Rekommenderas varmt!
Av alla vårdinrättningar, jag hittills besökt, finns det ingen som kan mäta sig med denna.
Jättedåligt bemötande. under all kritik.
Comment on this business

to add HMC Lomma Hälsomedicinskt center map to your website;